Kikkomanin laaja valikoima maustamaan mutkattomasti ruokiasi
Kikkoman on oikea luonnontuote, jonka valmistukseen käytetään vain neljää raaka-ainetta: vettä, soijapapua, vehnää ja suolaa. Kikkoman tuo herkullisuudellaan muiden raaka-aineiden ominaisuuksia esiin, jonka vuoksi soijakastike onkin erinomainen tapa maustaa ruokia. Kuka tahansa voi loistaa keittiössä, Kikkomanin kanssa onnistut!
Kikkoman tarjoaa laajan valikoiman erilaisia maistuvia kastikkeita, joiden avulla ruokasi saa uusia ulottuvuuksia. Toimii erinomaisesti niin kasvis- kuin liharuoissakin! Kokeile esimerkiksi Ponzu-kastikkeita maustekastikkeina ja dippeinä, Teriyaki-kastikkeita marinadina maustamaan grilliruokia ja soijakastikkeita suolan sijasta maustamaan ruokiasi. Helppoa ja mutkatonta – ja niin herkullisen umamista!
Umamia kesäpöytään maukkailla resepteillä – kokeile ja nauti!
Tiesitkö, että Kikkomanin kastikkeilla saat luotua helposti maistuvan kolmen ruokalajin menun kesäpäivän riemuksi? Eri makuisilla kastikkeilla saat helposti tuunattua reseptejä haluamaksesi! Ota reseptit talteen alta ja kokeile – Kikkomanilla onnistut takuuvarmasti.
Nappaa Kikkoman Ponzu Lemon ja muut maistuvat kastikkeet ostoskoriisi s-kaupat.fi-verkkokaupasta!
Alkuruoka / lisuke: Maissi-fetasalaatti marjojen kera
Grillatusta maissista, marjoista ja raikkaasta mintusta saat ihanan lisukkeen grillatulle lihalle ja kalalle.
Ainekset (2 annokselle):
- 1 maissintähkä
- 1 avokado
- 140 g mustikoita ja mansikoita
- ½ kurkku
- 1 pieni punasipuli
- kourallinen pinaattia
- kourallinen tuoreita korianterin lehtiä
- kourallinen tuoreita basilikan lehtiä (mielellään thaibasilikaa)
- kourallinen persiljaa
- 50 g fetajuustoa
- 1 rkl Kikkomanin soijakastiketta
- 1 rkl oliiviöljyä
Kastike:
- 100 ml Kikkomanin soijakastiketta
- kukkurainen ruokalusikallinen hunajaa
- 1-2 rkl sitruunamehua
- 70 ml oliiviöljyä
- Tabascoa (valinnainen)
Valmistusohje:
- Kastike: kaada Kikkomanin soijakastike kulhoon, lisää hunaja, oliiviöljy sekä sitruunamehu ja sekoita hyvin. Jos haluat, lisää hiukan Tabascoa.
- Pirskottele maissin päälle Kikkomanin soijakastiketta ja oliiviöljyä. Kääri maissi alumiinifolioon ja grillaa sitä 30 minuuttia, käännellen aina välillä. Irrota maissinjyvät veitsellä tähkästä.
- Leikkaa avocado isoiksi kuutioiksi.
- Leikkaa kurkku pitkittäin neljään osaan ja viipaloi ne.
- Leikkaa sipuli ohuiksi suikaleiksi.
- Laita huuhdeltu pinaatti isoon kulhoon. Lisää joukkoon maissi, marjat, avokado, kurkku ja yrtit. Sekoita varovasti. Asettele seos lautasille, ja koristele fetajuustolla ja kastikkeella.