Tee röstit. Kuori ja raasta kasvikset. Purista niistä mahdollisimman paljon nestettä joko käsin tai siivilän avulla. Sekoita raasteen joukkoon kananmunat ja mausta suolalla sekä mustapippurilla. Paista röstit neljässä osassa kullanruskeiksi molemmin puolin, noin 3-5 minuuttia per puoli.
Tarjoile juuresröstit kuumennetun Kulman Keittiön häränlihastroganoffin kanssa.
Maistuvimmat reseptit Turusta löytyvät kulman keittiöstä. Katso kaikki!
Tämäkin resepti on suunniteltu hyvinvointiasi ajatellen.
Annos
100g
102
424
2,5 g
0,8 g
12,5 g
3,3 g
2,8 g
5,0 g
3,3 g
Ravintotiedot ovat suuntaa antavia. Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle, tarkista tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.
Ravintolaskelmassa ei huomioitu:
mustapippuria,
voita,
600 g kulman keittiön häränlihastroganoffia.
Lähde: Terveyden ja hyvinvoinnin laitos, Fineli