Internet Explorer -selainta ei enää aktiivisesti tueta. Suosittelemme käyttämään sivustoamme esimerkiksi Google Chrome tai Mozilla Firefox -selaimilla.

Matkalla Tallinnaan? 12 vinkkiä ihanaan lähilomaan

Teksti:
Yhteishyvä
Kuvat:
SOK
Julkaistu: 29.6.2018
|
Muokattu: 31.8.2020
Tallinna toimii pika-apuna kaukokaipuuseen. Katso tästä parhaat kohteet, valitse seurasi ja lähde reissuun.

Romanttisesti kahden

1. Avaruussängyt ja loistoaamiainen

Design- ja tarinahotelli Solo Sokos Hotel Estorian sängyt ovat Nasan suunnittelemat ja aamiainen vertaansa vailla. Valitse Kahdestaan Tallinnassa -paketti ja nauti. Estoria on valittu 2018 World Luxury Hotel Awards -voittajaksi.

2. Kirjailijan kiehtova kotimuseo

Kävely Kadriorgin puistossa virittää tunnelmaan. Käy myös klassikkokirjailija Eduard Vilden barokkisessa kotimuseossa. Se on auki tiistaista lauantaihin kello 11–17.

3. Kylpylä vain aikuisille

Kaupungin hälinästä pääset eroon alaikäisiltä kielletyssä Tallinn Viimsi Spa 18+ -kylpylässä. Valikoimassa on muun muassa kuusi saunaa ja rentoutumishuone.

4. Tunnelmallinen ilta Piritassa

Piritan kaupunginosassa riittää iltakohteita. Päivän kruunaa tunnelmallinen illallinen NOAssa tai Tuljakissa, jotka ovat Tallinan parhaita gourmet-ravintoloita.

Lasten kanssa

1. Hotelli koko perheelle

Original Sokos Hotel Virussa on 40 perhehuonetta. Hotellissa lapsille on oma aamiainen ja sekä kesäkuussa 2018 avattu Onni Oravan pop-up leikkihuone. Lomakauden aikana myös itse Onni Orava vierailee hotellissa.

2. Vanha kaupunki, uusi kulissi

Pakkaa matkakassiin ritarivarusteet tai prinsessapuku ja pistäkää leikki pystyyn Tallinnan vanhassakaupungissa.

3. Kadriorgin lastenmuseo Miiamilla

1930-luvulla vapaa-ajankeskukseksi Kadriorgin puistoon rakennettu paviljonki on nyt 3–11-vuotiaille suunnattu hauska museo Miiamilla. Museossa on oma kahvila ja ulkona leikkipuisto.

Tyttöjen kesken

1. Huoneesta suoraan kasvohoitoon

Hipsi hotellihuoneesta suoraan kauneushoitolaan. Original Sokos Hotel Virun kolmannessa kerroksessa sijaitsee Kauneushoitola Viru Ilusalongista. Varauksia voit tehdä etukäteen kätevästi netissä: http://www.viruilusalong.ee/

2. Rentoa ruokaa ja juomaa kaupungin ytimessä

Helsingissä suuren suosion saanut katuruokaravintola Fafa`s kannattaa testata myös Viru Keskuksessa. Cocktailille voi suunnata vanhaankaupunkiin: TabacWhisper SistersParrot Minibar.

3. Taidemuseo on teos itsekin

Jos et vielä ole tutustunut taidemuseo Kumuun, tee se nyt. Pekka Vapaavuoren suunnittelema museo on itsekin huikea taideteos. Taidemuseo Kumun uusi näyttely kesällä 2018 esittelee vähän tunnetun virolaisen renessanssimestarin Michel Sittowista.

4. Edullisesti lahden yli

Hyödynnä asiakasomistajahinnat ja matkusta edullisesti: Eckerö Linella tai Viking Linella.

Lisää aiheesta