Internet Explorer -selainta ei enää aktiivisesti tueta. Suosittelemme käyttämään sivustoamme esimerkiksi Google Chrome tai Mozilla Firefox -selaimilla.

Historiallisessa Mikkelissä on matkailijoille monenlaista koettavaa.

Onko Mikkeliin menijöitä? Kaupunki tarjoaa ekologista lomailua

Teksti:
Katri Riihivaara
Kuvat:
Visit Mikkeli, Visit Mikkeli ja Vastavalo, SOK
Julkaistu: 26.7.2018
|
Muokattu: 31.8.2020
Kolmen sodan päämajakaupunki Mikkeli tarjoaa matkailijalle vastuullista lomailua.

Saimaan rannalla sijaitseva Mikkeli on oivallinen kohde niin historiasta kuin luonnosta kiinnostuneille.

Mikkeliin on helppo tulla julkisilla liikennevälineillä, Helsingistä Mikkeliin pääsee junalla alle kolmessa tunnissa. Original Sokos Hotel Vaakuna Mikkeli on hyvä valinta majoitukseen vastuullisesta matkailusta kiinnostuneille: Sokos Hotels -ketju on voittanut vastuullisimman hotelliketjun tittelin jo kuusi kertaa peräkkäin.

"Meillä tehdään monipuolista ympäristö- ja vastuullisuustyötä ja monelle reissaajalle se on syy valita Sokos Hotelli majoituspaikaksi. Pyrimme vähentämään energian- ja vedenkulutusta, kiinnitämme huomiota hävikkiin ja suosimme paikallisten tuottajien tarjontaa", hotellipäällikkö Hanna Coker-Appiah kertoo.

Sokos Hotelleilla on Green Key -ympäristömerkki ja hotellit kannustavat myös asiakkaitaan tekemään ympäristötietoisia valintoja. Huoneissa on roskien kierrätysmahdollisuus, pyyhkeitä ei tarvitse laittaa pesuun joka käyttökerran jälkeen ja ilmastointi on säädettävissä.

3 x ekologisesti Mikkelissä

Vastuulliset valinnat

Liiku: Original Sokos Hotel Vaakuna Mikkeli tarjoaa asiakkailleen Jopoja veloituksetta kaupunkiajeluun. Vastaanotosta saa myös kaiken kuntoisille sopivia pyöräilyreittejä.

Syö: Aamiaispöydässä on tarjolla paljon paikallisia ja itse tehtyjä tuotteita. Maista vaikka maankuulua Marskin arinaruisleipää.

Juo: Valitse lasiisi paikallisen juomatehtaan juomia. Marsalkka-olutta voit nauttia myös vaikkapa huoneen minibaarista.

Lisää aiheesta