Internet Explorer -selainta ei enää aktiivisesti tueta. Suosittelemme käyttämään sivustoamme esimerkiksi Google Chrome tai Mozilla Firefox -selaimilla.

Presidenttisviitin saunasta voi siirtyä vilvoittelemaan poreammeeseen.

Tällainen on Radisson Blu Royalin presidenttisviitti, jossa presidentti Bidenin uskotaan yöpyneen

Teksti:
Juho Kahilainen ja Maarit Rasi
Kuvat:
Sokotel, Radisson Blu Royal
Julkaistu: 2.6.2023
|
Muokattu: 13.7.2023
Helsingin Kampissa sijaitsevan hotellin presidenttisviitin pinta-ala on 180 neliötä. Sen mukavuuksiin kuuluvat muun muassa sauna ja poreamme.

Yhdysvaltojen presidentti Joe Biden vierailee parhaillaan Helsingissä.

Suomalaismedioiden mukaan Biden yöpyy todennäköisesti Helsingin Kampissa sijaitsevassa Radisson Blu Royal -hotellissa. Asiasta uutisoivat muun muassa Ilta-Sanomat, Helsingin Sanomat ja Iltalehti.

Yksi Radisson Blu Royalin erikoispiirteistä on lasinen näköalahissi, joka oli hotellin valmistuessa vuonna 1991 uusinta uutta. Hotellista löytyy kaksi ylellistä sviittiä: presidenttisviitti sekä pienempi Royal-sviitti.

Hotellin kaikki huoneet, ravintola ja aula ovat täysin uudistettuja. Työt valmistuivat vuoden 2019 lopussa.

Radisson Blu Royal on aiemminkin majoittanut korkea-arvoisia vieraita. Helsingin Sanomat kertoi, että Yhdysvaltain ulkoministeri Antony Blinken yöpyi kesäkuussa Suomen-vierailunsa aikana Radisson Blu Royal -hotellissa.

Hotellissa on yöpynyt myös Luciano Pavarotti. Oopperalaulaja yöpyi Royal-sviitissä vuonna 1999 ja toi mukanaan oman kokin ja keittiöhenkilökunnan.

Yksi Radisson Blu Royalin erikoispiirteistä on lasinen näköalahissi, joka oli hotellin valmistuessa vuonna 1991 uusinta uutta.

Hotellin kaikki huoneet, ravintola ja aula on uudistettu. Työt valmistuivat vuoden 2019 lopussa.

Artikkelia korjattu 2.6.2023 kello 16.18: Pavarotti majoittui hotellissa Royal-sviitissä, ei presidenttisviitissä.

Lue Yhteishyvän artikkeli Radisson Blu Royalista:

Lisää aiheesta