Internet Explorer -selainta ei enää aktiivisesti tueta. Suosittelemme käyttämään sivustoamme esimerkiksi Google Chrome tai Mozilla Firefox -selaimilla.

Herkulliset vappumunkit – kokeile myös uudet ideat!

Innostaako munkkien leipominen? Vastapaistetut munkit ovat vapun ehdottomia suosikkiherkkuja. Voit tuoda vaihtelua perinteisiin sokerimunkkeihin täyttämällä leivonnaiset hillolla tai toffeella tai pyörittelemällä ne maustetussa sokerissa. Katso vinkit ja reseptit munkkien leivontaan!
Koostaja:
Yhteishyvä
Kuvat:
Ninna Lindström
Julkaistu: 15.3.2018
|
Muokattu: 8.4.2024

Miten tehdään munkkitaikina?

Onnistuneiden vappuherkkujen salaisuus on pehmeä, hyvin kohonnut munkkitaikina. Lue vinkit onnistuneeseen taikinaan ja hyvät perusreseptit munkkeihin!

Rahkamunkit, churrot ja muut uudet munkki-ideat

Herkkusuu voi myös tehdä toffee- tai rahkamunkkeja, joiden täyte pursotetaan munkin sisään paistamisen jälkeen. Uudenlaisen munkkitäytteen saa keksilevitteestä! Espanjalaisten churrojen tyyliin tehdyt munkit muotoillaan pitkulaisiksi tangoiksi ja tarjoillaan suklaakastikkeen kera.

Kokeile uunimunkkeja, kun haluat helposti herkuteltavaa monelle

Uunimunkit ovat kätevä vaihtoehto, jos et halua kotiisi rasvakäryä. Uunissa paistamalla saat myös tehtyä paljon munkkeja kerralla. Viimeistele uunimunkit helpoilla ja herkullisilla karkkikuorrutteilla, joissa maistuu kermakaramelli, lakritsi ja vaahtokarkki.

Munkkien paistaminen: näin onnistut

Näiden vinkkien avulla onnistut munkkien paistamisessa satavarmasti!

Maistuuko donitsit tai tippaleivät? Katso lisää herkullisia vappuleivonnaisia ja -reseptejä