Internet Explorer -selainta ei enää aktiivisesti tueta. Suosittelemme käyttämään sivustoamme esimerkiksi Google Chrome tai Mozilla Firefox -selaimilla.
Makeat mukamunat

Nämä munat saavat hymyn huulille.

Pääsiäisen jälkiruoat

Mämmiä, pashaa, pääsiäismunia – vai sittenkin pavlovaa, jäätelöä tai juustokakkua? Pääsiäisen jälkiruoat tarjoavat monta mahdollisuutta herkutteluun. Katso herkulliset ideat pääsiäispöytään!

Mämmi ja pasha, pääsiäisen perinteiset jälkiruoat

Perisuomalainen mämmi ja ortodoksisesta pääsiäisenvietosta lainattu pasha ovat pääsiäisen klassikkojälkiruokia. Tarjoa ne perinteiseen tyyliin tai katso ideat, joilla loihdit mämmistä ja pashasta leivonnaisia, moussea ja muita jälkiruokia.

Raikkaita ideoita pääsiäisen jälkiruokiin x 6

Kaipaatko jotain uutta pääsiäispöytään? Tarjoa jälkiruokana vaihteeksi itse tehtyä jäätelöä, raikkaita sitruuna-rahkalettuja, hedelmäistä kookosmoussea tai suloisia marengin, rahkan ja persikan yhdistäviä mukamunia.

Pääsiäisen leivonnaiset ja kauneimmat kakut

Kaunis kakku ilahduttaa aina! Pääsiäisen kunniaksi kakuissa ja muissa leivonnaisissa maistuvat pirteät sitrushedelmät, suloinen suklaa, makea marenki ja raikas rahka. Katso ideat pääsiäisen ihanimpiin juustokakkuihin, piirakoihin ja pulliin.

Katso kaikki ideat ja reseptit pääsiäiseen

Kaikki reseptit pääsiäisen jälkiruokiin