Aasialainen coleslaw | Yhteishyvä
Internet Explorer -selainta ei enää aktiivisesti tueta. Suosittelemme käyttämään sivustoamme esimerkiksi Google Chrome tai Mozilla Firefox -selaimilla.
???

Aasialainen coleslaw

timer-icon15 min
Fork and knife
10 Annosta
Fork and knife
10 Annosta

Ainekset

700 g
(varhais)kaalia
2 kpl
Porkkanaa
1/2 tl
Suolaa
2 kpl
Limetin mehut
1 tl
(ruoko)kidesokeria
1/2 kpl
Punaista chiliä (mieto lajike)
1 dl
Majoneesia
1 dl
Turkkilaista jogurttia
1 dl
Rouhittuja suolapähkinöitä

Reseptin ainekset S-ryhmän kaupoista

Valmistus

1

Huuhtele kaali ja poista uloimmat lehdet. Suikaloi tai raasta kaali ohueksi. Kuori ja raasta porkkanat karkeaksi. Siirrä raasteet kulhoon ja lisää suola, limetin mehu, sokeri ja hienoksi silputtu chili. Siirrä hetkeksi jääkaappiin maustumaan. Jos kaalista erottuu paljon nestettä, valuta se pois. Yhdistä majoneesi ja turkkilainen jogurtti. Lisää ne salaattiin juuri ennen tarjoilua. Viimeistele rouhituilla suolapähkinöillä.

Resepti:
Elina Jyväs
Kuvat:
Laura Riihelä
Julkaistu: 22.4.2012
Muokattu: 31.8.2020

Ravintosisältö

Ravintosisältö

Tämän reseptin ravintotietoja ei ole saatavilla.

Huom! Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle kannattaa aina tarkistaa tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.