Aasialainen tonnikalapasta

Arvostele resepti
4 Annosta

15 min

Ainekset (4 annosta)

MääräAinesosa
2 kpljuustopasta-aineksia
1 kplvalkosipulin kynsi
2 kpl(à 185/72 g) tonnikalaa sataykastikkeessa
1 rklmakeaa thai-chilikastiketta
2 tlmakeaa soijakastiketta (esim. ketjap manis)

Valmistus

  1. 1

    Keitä pasta-ateriat kattilassa pakkauksen ohjeen mukaan, käytä noin 1 dl enemmän vettä. Kuori ja murskaa valkosipulinkynsi valmiiseen pataan. Lisää loput ainekset joukkoon sekoittaen.

Ravintosisältö

Tämän reseptin ravintotietoja ei ole saatavilla.

Resepti:
Anu Brask
Kuvat:
Timo Viljakainen ja Margareta Nygård
22.10.2018
|
Päivitetty: 26.9.2025

Samankaltaisia reseptejä