Aasialainen tonnikalapasta
4 Annosta
|15 min

Nappaa talteen!
| 2 kpl | juustopasta-aineksia |
| 1 kpl | valkosipulin kynsi |
| 2 kpl | (à 185/72 g) tonnikalaa sataykastikkeessa |
| 1 rkl | makeaa thai-chilikastiketta |
| 2 tl | makeaa soijakastiketta (esim. ketjap manis) |
- 1.
Keitä pasta-ateriat kattilassa pakkauksen ohjeen mukaan, käytä noin 1 dl enemmän vettä. Kuori ja murskaa valkosipulinkynsi valmiiseen pataan. Lisää loput ainekset joukkoon sekoittaen.
Aasialainen tonnikalapasta
Ainekset (4 annosta)
| Määrä | Ainesosa |
|---|---|
| 2 kpl | juustopasta-aineksia |
| 1 kpl | valkosipulin kynsi |
| 2 kpl | (à 185/72 g) tonnikalaa sataykastikkeessa |
| 1 rkl | makeaa thai-chilikastiketta |
| 2 tl | makeaa soijakastiketta (esim. ketjap manis) |
Valmistus
- 1
Keitä pasta-ateriat kattilassa pakkauksen ohjeen mukaan, käytä noin 1 dl enemmän vettä. Kuori ja murskaa valkosipulinkynsi valmiiseen pataan. Lisää loput ainekset joukkoon sekoittaen.
Ravintosisältö
Tämän reseptin ravintotietoja ei ole saatavilla.
Resepti:
Anu Brask
Kuvat:
Timo Viljakainen ja Margareta Nygård
22.10.2018
|Päivitetty: 26.9.2025





























