Ahvenanmaan pannukakku | Leivonnaiset | Yhteishyvä
Internet Explorer -selainta ei enää aktiivisesti tueta. Suosittelemme käyttämään sivustoamme esimerkiksi Google Chrome tai Mozilla Firefox -selaimilla.
???

Ahvenanmaan pannukakku

Fork and knife
4 Kappaletta
Fork and knife
4 Kappaletta

Ainekset

1uunipellillinen

1 dl
Puuroriisiä
2 rkl
Margariinia tai voita
3 dl
Vettä
7 dl
Maitoa
1 dl
Sokeria
2 tl
Vaniljasokeria
1 tl
Suolaa
1 rkl
Jauhettua kardemummaa
4 kpl
Munaa
2 dl
Vehnäjauhoja

uuninpellille

25 g
Margariinia tai voita

Reseptin ainekset S-ryhmän kaupoista

Näin teet

1

Sulata rasva kattilassa ja kuullota hetken aikaa siinä riisiä. Lisää vesi ja anna veden imeytyä riisiin. Lisää lämmitetty maito ja anna kiehua 20 minuuttia, jolloin riisi on vielä puolikypsää. Mausta sokerilla, vaniljasokerilla, suolalla ja jauhetulla kardemummalla. Lisää munat ja vehnäjauhot. Sekoita taikina tasaiseksi.Vuoraa uunipelti leivinpaperilla ja lisää siihen rasvanokareet. Anna niiden hetken aikaa sulaa lämpimässä uunissa, ennen taikinan lisäämistä. Paista pannukakkua 225 asteessa uunin keskitasossa noin 30 minuuttia. Tarjoile marjaisen hillon ja halutessasi kermavaahdon kanssa.

Koostaja:
Yhteishyvä
Kuvat:
SOK
Julkaistu: 27.1.2007
Muokattu: 13.2.2020

Ravintosisältö

Ravintosisältö

Tämän reseptin ravintotietoja ei ole saatavilla.

Huom! Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle kannattaa aina tarkistaa tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.