Ahvenanmaan pannukakku

Arvostele resepti
4 Kappaletta

Ainekset

MääräAinesosa

1uunipellillinen

1 dlpuuroriisiä
2 rklmargariinia tai voita
3 dlvettä
7 dlmaitoa
1 dlsokeria
2 tlvaniljasokeria
1 tlsuolaa
1 rkljauhettua kardemummaa
4 kplmunaa
2 dlvehnäjauhoja

Uuninpellille

25 gmargariinia tai voita

Valmistus

  1. 1

    Sulata rasva kattilassa ja kuullota hetken aikaa siinä riisiä. Lisää vesi ja anna veden imeytyä riisiin. Lisää lämmitetty maito ja anna kiehua 20 minuuttia, jolloin riisi on vielä puolikypsää. Mausta sokerilla, vaniljasokerilla, suolalla ja jauhetulla kardemummalla. Lisää munat ja vehnäjauhot. Sekoita taikina tasaiseksi.Vuoraa uunipelti leivinpaperilla ja lisää siihen rasvanokareet. Anna niiden hetken aikaa sulaa lämpimässä uunissa, ennen taikinan lisäämistä. Paista pannukakkua 225 asteessa uunin keskitasossa noin 30 minuuttia. Tarjoile marjaisen hillon ja halutessasi kermavaahdon kanssa.

Ravintosisältö

Tämän reseptin ravintotietoja ei ole saatavilla.

Resepti:
Yhteishyvä
Kuvat:
SOK
23.10.2018
|
Päivitetty: 26.9.2025

Samankaltaisia reseptejä