
Kirkas perunasalaatti
Ainekset
Valmistus
Keitä ja jäähdytä perunat etukäteen kylmiksi. Kuori perunat tarvittaessa ja paloittele ne.
Hienonna kuorittu sipuli, aurinkokuivatut tomaatit ja persilja. Siirrä kulhoon ja lisää kaprikset, etikka ja öljy. Mausta suolalla ja pippurilla.
Kääntele kastike perunoiden joukkoon. Anna maustua jääkaapissa noin tunti ennen tarjoamista.
Lisää aiheesta
Ravintosisältö
Tämäkin resepti on suunniteltu hyvinvointiasi ajatellen.
Annos
100g
229
960
9,0 g
0,8 g
29,8 g
4,3 g
2,8 g
4,3 g
0,9 g
Ravintotiedot ovat suuntaa antavia. Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle, tarkista tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.
Ravintolaskelmassa ei huomioitu:
1 rkl kapriksia.
Lähde: Terveyden ja hyvinvoinnin laitos, Fineli