Amerikkalaiset banaanipannarit | Leivonnaiset | Yhteishyvä
Internet Explorer -selainta ei enää aktiivisesti tueta. Suosittelemme käyttämään sivustoamme esimerkiksi Google Chrome tai Mozilla Firefox -selaimilla.
Amerikkalaiset banaanipannukakut

Amerikkalaiset banaanipannarit

timer-icon15 min
Fork and knife
20 Kappaletta
Fork and knife
20 Kappaletta
Herkulliset banaanipannukakut valmistuvat helposti yksinkertaisista aineksista. Nauti pannukakut esimerkiksi vaahterasiirapin tai hunajan kera.

Ainekset

2 kpl
Banaania
3 dl
Kaurajuomaa
1 kpl
Kananmuna
3 dl
Vehnäjauhoja
2 tl
Leivinjauhetta
2 rkl
Sokeria
1/2 tl
Suolaa
Kanelia
2 rkl
Öljyä
Öljyä paistamiseen

Reseptin ainekset S-ryhmän kaupoista

Näin teet

1

Kuori ja murskaa banaanit haarukalla soseeksi. Sekoita kulhossa banaanisose, kaurajuoma ja kananmuna. Sekoita jauhojen joukkoon leivinjauhe ja mausteet. Lisää jauhoseos öljyn kanssa taikinaan. Kääntele tasaiseksi taikinaksi. Anna hetken aikaa turvota viileässä ennen paistoa. Paista ohukais- tai blinipannulla paksuhkoja pannareita.

2

Sekoita jauhojen joukkoon leivinjauhe ja mausteet. Lisää jauhoseos öljyn kanssa taikinaan. Kääntele tasaiseksi taikinaksi. Anna hetken aikaa turvota viileässä ennen paistoa.

3 dl
Vehnäjauhoja
2 tl
Leivinjauhetta
1/2 tl
Suolaa
Kanelia
2 rkl
Sokeria
2 rkl
Öljyä
3

Paista ohukais- tai blinipannulla paksuhkoja pannareita.

Öljyä paistamiseen
Resepti:
Katri Schröder
Kuvat:
Laura Riihelä
Julkaistu: 25.2.2012
Muokattu: 15.5.2019

Ravintosisältö

Ravintosisältö

Tämän reseptin ravintotietoja ei ole saatavilla.

Huom! Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle kannattaa aina tarkistaa tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.