Ananas-basilikarahka
15 min

Nappaa talteen!
Basilika sopii jälkiruokaankin. Ananas-basilikarahkassa on ananasmurskaa sekä tuoretta basilikaa. Anna vetäytyä jääkaapissa hetki ennen tarjoamista.
| 2 kpl | (à 227 g/140 g) ananasmurskaa omassa mehussa |
| 1 kpl | (2 dl ) kevytvispikermaa |
| 1 kpl | (200 g) maitorahkaa |
| 4 rkl | sokeria |
| 1 rkl | vaniljasokeria |
| 2 rkl | hyvin hienoksi silputtua tuoretta basilikaa |
- 1.
Valuta ananasmurska lävikössä. Painele murskaa hieman kuivemmaksi. Vatkaa kerma vaahdoksi. Sekoita rahka, sokerit, ananasmurska ja hienonnettu basilika keskenään kulhossa. Kääntele joukkoon kermavaahto. Lusikoi jälkiruokamaljoihin, anna vetäytyä jääkaapissa hetki ennen tarjoamista.
Ananas-basilikarahka
Basilika sopii jälkiruokaankin. Ananas-basilikarahkassa on ananasmurskaa sekä tuoretta basilikaa. Anna vetäytyä jääkaapissa hetki ennen tarjoamista.
Ainekset (4 annosta)
| Määrä | Ainesosa |
|---|---|
| 2 kpl | (à 227 g/140 g) ananasmurskaa omassa mehussa |
| 1 kpl | (2 dl ) kevytvispikermaa |
| 1 kpl | (200 g) maitorahkaa |
| 4 rkl | sokeria |
| 1 rkl | vaniljasokeria |
| 2 rkl | hyvin hienoksi silputtua tuoretta basilikaa |
Valmistus
- 1
Valuta ananasmurska lävikössä. Painele murskaa hieman kuivemmaksi. Vatkaa kerma vaahdoksi. Sekoita rahka, sokerit, ananasmurska ja hienonnettu basilika keskenään kulhossa. Kääntele joukkoon kermavaahto. Lusikoi jälkiruokamaljoihin, anna vetäytyä jääkaapissa hetki ennen tarjoamista.
Ravintosisältö
Tämän reseptin ravintotietoja ei ole saatavilla.
Katso myös nämä
- 1.Ethän tee kylässä kuten lähes kaikki suomalaiset? Se ei ole kiva tapa
- 2.Kokeile ammattisiivoojien taika-ainetta! Nyt lähtee lika uunista
- 3.Joulun upeimmat juustokakut – katso herkulliset ideat!
- 4.Kumpi ensin, imurointi vai pölyjen pyyhintä? Nyt et arvaa vastausta!
- 5.Kaisa viihtyi Prismassa niin pitkään, että sai sakot – ”En ole maksanut itselleni vuoteen palkkaa”
- 6.Jäätkö kaipaamaan? Nämä kolme ruokaa ovat väistymässä joulupöydästä












