Ananas-basilikarahka
15 min

Nappaa talteen!
Basilika sopii jälkiruokaankin. Ananas-basilikarahkassa on ananasmurskaa sekä tuoretta basilikaa. Anna vetäytyä jääkaapissa hetki ennen tarjoamista.
| 2 kpl | (à 227 g/140 g) ananasmurskaa omassa mehussa |
| 1 kpl | (2 dl ) kevytvispikermaa |
| 1 kpl | (200 g) maitorahkaa |
| 4 rkl | sokeria |
| 1 rkl | vaniljasokeria |
| 2 rkl | hyvin hienoksi silputtua tuoretta basilikaa |
- 1.
Valuta ananasmurska lävikössä. Painele murskaa hieman kuivemmaksi. Vatkaa kerma vaahdoksi. Sekoita rahka, sokerit, ananasmurska ja hienonnettu basilika keskenään kulhossa. Kääntele joukkoon kermavaahto. Lusikoi jälkiruokamaljoihin, anna vetäytyä jääkaapissa hetki ennen tarjoamista.
Ananas-basilikarahka
Basilika sopii jälkiruokaankin. Ananas-basilikarahkassa on ananasmurskaa sekä tuoretta basilikaa. Anna vetäytyä jääkaapissa hetki ennen tarjoamista.
Ainekset (4 annosta)
| Määrä | Ainesosa |
|---|---|
| 2 kpl | (à 227 g/140 g) ananasmurskaa omassa mehussa |
| 1 kpl | (2 dl ) kevytvispikermaa |
| 1 kpl | (200 g) maitorahkaa |
| 4 rkl | sokeria |
| 1 rkl | vaniljasokeria |
| 2 rkl | hyvin hienoksi silputtua tuoretta basilikaa |
Valmistus
- 1
Valuta ananasmurska lävikössä. Painele murskaa hieman kuivemmaksi. Vatkaa kerma vaahdoksi. Sekoita rahka, sokerit, ananasmurska ja hienonnettu basilika keskenään kulhossa. Kääntele joukkoon kermavaahto. Lusikoi jälkiruokamaljoihin, anna vetäytyä jääkaapissa hetki ennen tarjoamista.
Ravintosisältö
Tämän reseptin ravintotietoja ei ole saatavilla.




















