Ananas-basilikarahka | Yhteishyvä
Internet Explorer -selainta ei enää aktiivisesti tueta. Suosittelemme käyttämään sivustoamme esimerkiksi Google Chrome tai Mozilla Firefox -selaimilla.
???

Ananas-basilikarahka

timer-icon15 min
Fork and knife
4 Annosta
Fork and knife
4 Annosta
Basilika sopii jälkiruokaankin. Ananas-basilikarahkassa on ananasmurskaa sekä tuoretta basilikaa. Anna vetäytyä jääkaapissa hetki ennen tarjoamista.

Ainekset

2 kpl
(à 227 g/140 g) ananasmurskaa omassa mehussa
1 kpl
(2 dl ) kevytvispikermaa
1 kpl
(200 g) maitorahkaa
4 rkl
Sokeria
1 rkl
Vaniljasokeria
2 rkl
Hyvin hienoksi silputtua tuoretta basilikaa

Reseptin ainekset S-ryhmän kaupoista

Valmistus

1

Valuta ananasmurska lävikössä. Painele murskaa hieman kuivemmaksi. Vatkaa kerma vaahdoksi. Sekoita rahka, sokerit, ananasmurska ja hienonnettu basilika keskenään kulhossa. Kääntele joukkoon kermavaahto. Lusikoi jälkiruokamaljoihin, anna vetäytyä jääkaapissa hetki ennen tarjoamista.

Resepti:
Krista Niiniharju
Kuvat:
Timo Viljakainen ja Margareta Nygård
Julkaistu: 20.1.2008
Muokattu: 15.5.2019

Ravintosisältö

Ravintosisältö

Tämän reseptin ravintotietoja ei ole saatavilla.

Huom! Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle kannattaa aina tarkistaa tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.