Ananas-basilikarahka

Arvostele resepti
4 Annosta

15 min

Basilika sopii jälkiruokaankin. Ananas-basilikarahkassa on ananasmurskaa sekä tuoretta basilikaa. Anna vetäytyä jääkaapissa hetki ennen tarjoamista.

Ainekset (4 annosta)

MääräAinesosa
2 kpl(à 227 g/140 g) ananasmurskaa omassa mehussa
1 kpl(2 dl ) kevytvispikermaa
1 kpl(200 g) maitorahkaa
4 rklsokeria
1 rklvaniljasokeria
2 rklhyvin hienoksi silputtua tuoretta basilikaa

Valmistus

  1. 1

    Valuta ananasmurska lävikössä. Painele murskaa hieman kuivemmaksi. Vatkaa kerma vaahdoksi. Sekoita rahka, sokerit, ananasmurska ja hienonnettu basilika keskenään kulhossa. Kääntele joukkoon kermavaahto. Lusikoi jälkiruokamaljoihin, anna vetäytyä jääkaapissa hetki ennen tarjoamista.

Ravintosisältö

Tämän reseptin ravintotietoja ei ole saatavilla.

Resepti:
Anu Brask
Kuvat:
Timo Viljakainen ja Margareta Nygård
22.10.2018
|
Päivitetty: 26.9.2025

Samankaltaisia reseptejä