Ankanrintaa aasialaisittain
Ankanrintaa aasialaisittain
Yhteistyössä

Ankanrintaa aasialaisittain

Yhteistyössä: Food Market Herkku

Ainekset (4 annosta)

MääräAinesosa
3 rkljuoksevaa hunajaa
5 rklsoijakastiketta
3 rkltummaa balsamietikkaa
1 rklhoisin-kastiketta
2 rklpieneksi pilkottua hillottua
2 kplporkkanaa, palsternakka, nauris tai pala lanttua, kyssäkaali
2–3 ankanrintaa
hillottua inkivääriä pieneksi pilkottuna
koristeeksi silputtua kevätsipulia

Valmistus

  1. 1

    Leikkaa juurekset runsaan senttimetrin paksuisiksi suikaleiksi.

  2. 2

    Sekoita hunaja, soija, balsamietikka, hoisin-kastike ja hillottu inkivääri.

  3. 3

    Viillä ankanrintojen rasvakerrokseen (ei lihaan) ristikko ja laita ne kylmään pannuun rasvakerros alaspäin.

  4. 4

    Kytke lämpö ja paista 6 minuuttia. Käännä rasvakerrospuoli ylöspäin ja levitä puolet mausteseoksesta ankanrintojen päälle viiltoihin.

  5. 5

    Vähennä lämpöä ja paista lihapuoli pannua vasten vielä 5 minuuttia. Nosta lihat pannulta rauhoittumaan.

  6. 6

    Kaada liika rasva pois, ei kuitenkaan kaikkea. Paista juuressuikaleita jäljellä olevassa rasvassa koko ajan sekoittaen noin minuutti. Lisää loput mausteseoksesta (huuhdo astia vielä tilkalla vettä).

  7. 7

    Laita juurekset uuninkestävälle vadille ja nosta ankanrinnat päälle ja grillaa 1 minuutti. Leikkaa rinnat vajaan sentin siivuiksi ja tarjoile heti. Lisäkkeeksi sopii riisi tai nuudelit.

Ravintosisältö

Tämän reseptin ravintotietoja ei ole saatavilla.

Kuvat:
Food Market Herkku
12.4.2022
|
Päivitetty: 26.9.2025

Samankaltaisia reseptejä