Ankanrintasalaatti
Ankanrintasalaatti
Yhteistyössä

Ankanrintasalaatti

Yhteistyössä: Food Market Herkku

Ainekset (4 annosta)

MääräAinesosa
2 kplankanrintaa
2 kplruukkua erilaista salaattia
1 kplnippu parsaa
1 kplappelsiini
1 kplgranaattiomena
suolaa, pippuria
oliiviöljyä

Valmistus

  1. 1

    Tee ristiviiltoja ankanrinnan rasvaiseen pintaan. Aseta pinta alaspäin pannulle ja lisää lämpöä. Anna rasvan hitaasti sulaa ja nosta lämpöä, jotta rasvaan tulee rapea paistopinta.

  2. 2

    Aseta ankanrinnat pellille ja paista 175 asteessa uunissa. Laita paistomittari ankan paksuimpaan osaan ja paista kunnes sisälämpötila on 54-56 asteessa. Anna ankanrinnan levätä hetken leikkuulaudalla.

  3. 3

    Leikkaa parsa suupalan kokoisiksi paloiksi. Paista niitä ankanrasvassa rapeiksi ja mausta suolalla.

  4. 4

    Revi salaatti, poista granaattiomenan siemenet kuoresta. Kuori appelsiini, leikkaa kaikki valkoiset osat pois ja leikkaa lohkoiksi.

  5. 5

    Viipaloi ankanrintafileet ja mausta suolalla ja pippurilla. Kokoa salaatti.

Ravintosisältö

Tämän reseptin ravintotietoja ei ole saatavilla.

Kuvat:
Food Market Herkku
12.4.2022
|
Päivitetty: 26.9.2025

Samankaltaisia reseptejä