Internet Explorer -selainta ei enää aktiivisesti tueta. Suosittelemme käyttämään sivustoamme esimerkiksi Google Chrome tai Mozilla Firefox -selaimilla.

Ankanrintasalaatti

Fork and knife
4 Annosta
Fork and knife
4 Annosta

Ainekset

2 kpl
ankanrintaa
2 kpl
ruukkua erilaista salaattia
1 kpl
nippu parsaa
1 kpl
appelsiini
1 kpl
granaattiomena
suolaa, pippuria
oliiviöljyä

Reseptin ainekset Food Market Herkusta

Valmistus

1

Tee ristiviiltoja ankanrinnan rasvaiseen pintaan. Aseta pinta alaspäin pannulle ja lisää lämpöä. Anna rasvan hitaasti sulaa ja nosta lämpöä, jotta rasvaan tulee rapea paistopinta.

2

Aseta ankanrinnat pellille ja paista 175 asteessa uunissa. Laita paistomittari ankan paksuimpaan osaan ja paista kunnes sisälämpötila on 54-56 asteessa. Anna ankanrinnan levätä hetken leikkuulaudalla.

3

Leikkaa parsa suupalan kokoisiksi paloiksi. Paista niitä ankanrasvassa rapeiksi ja mausta suolalla.

4

Revi salaatti, poista granaattiomenan siemenet kuoresta. Kuori appelsiini, leikkaa kaikki valkoiset osat pois ja leikkaa lohkoiksi.

5

Viipaloi ankanrintafileet ja mausta suolalla ja pippurilla. Kokoa salaatti.

Miltä maistui?
Kuvat:
Food Market Herkku
Julkaistu: 6.3.2017
|
Muokattu: 12.4.2022

Ravintosisältö

Ravintosisältö

Tämän reseptin ravintotietoja ei ole saatavilla.

Tämäkin resepti on suunniteltu hyvinvointiasi ajatellen.