Appelsiininen paahtovanukas

Ainekset (4 annosta)

MääräAinesosa
2 dlkuohu- tai vispikermaa
1 dlmaitoa
1/2 dlappelsiinimehua
3 kplkeltuaista
3/4 dlsokeria
1 kplappelsiinin raastettu kuori

Valmistus

  1. 1

    Valmista kuten tavallinen. Keitä kerma, maito ja appelsiininmehu kattilassa. Lisää raastettu appelsiininkuori. Jäähdytä. Vaahdota keltuaiset ja sokeri. Lisää kermaseos vaahtoon siivilän läpi ja annostele vuokiin. Kypsennä uunissa oheisen ohjeen mukaan.

Ravintosisältö

Tämän reseptin ravintotietoja ei ole saatavilla.

Resepti:
Sanna Autio
Kuvat:
Timo Viljakainen, Margareta Nygård
22.10.2018
|
Päivitetty: 26.9.2025

Samankaltaisia reseptejä