Appelsiininen paahtovanukas - Yhteishyvä

Appelsiininen paahtovanukas

???
Annokset
4
Ruokavalio
Jaa Somessa

Ainekset

2 dl
Kuohu- tai vispikermaa
1 dl
Maitoa
1/2 dl
Appelsiinimehua
3 kpl
Keltuaista
3/4 dl
Sokeria
1 kpl
Appelsiinin raastettu kuori

Näin teet

1

Valmista kuten tavallinen. Keitä kerma, maito ja appelsiininmehu kattilassa. Lisää raastettu appelsiininkuori. Jäähdytä. Vaahdota keltuaiset ja sokeri. Lisää kermaseos vaahtoon siivilän läpi ja annostele vuokiin. Kypsennä uunissa oheisen ohjeen mukaan.

Resepti
Minna Saarni
Kuvat
Timo Viljakainen, Margareta Nygård
Julkaistu: 26.2.2007
Muokattu: 15.11.2018
Jaa Somessa