Appelsiininen paahtovanukas
4 Annosta
|| Gluteeniton
Nappaa talteen!
| 2 dl | kuohu- tai vispikermaa |
| 1 dl | maitoa |
| 1/2 dl | appelsiinimehua |
| 3 kpl | keltuaista |
| 3/4 dl | sokeria |
| 1 kpl | appelsiinin raastettu kuori |
- 1.
Valmista kuten tavallinen. Keitä kerma, maito ja appelsiininmehu kattilassa. Lisää raastettu appelsiininkuori. Jäähdytä. Vaahdota keltuaiset ja sokeri. Lisää kermaseos vaahtoon siivilän läpi ja annostele vuokiin. Kypsennä uunissa oheisen ohjeen mukaan.
Appelsiininen paahtovanukas
Arvostele resepti
4 Annosta
Ainekset (4 annosta)
| Määrä | Ainesosa |
|---|---|
| 2 dl | kuohu- tai vispikermaa |
| 1 dl | maitoa |
| 1/2 dl | appelsiinimehua |
| 3 kpl | keltuaista |
| 3/4 dl | sokeria |
| 1 kpl | appelsiinin raastettu kuori |
Valmistus
- 1
Valmista kuten tavallinen. Keitä kerma, maito ja appelsiininmehu kattilassa. Lisää raastettu appelsiininkuori. Jäähdytä. Vaahdota keltuaiset ja sokeri. Lisää kermaseos vaahtoon siivilän läpi ja annostele vuokiin. Kypsennä uunissa oheisen ohjeen mukaan.
Ravintosisältö
Tämän reseptin ravintotietoja ei ole saatavilla.
Resepti:
Sanna Autio
Kuvat:
Timo Viljakainen, Margareta Nygård
22.10.2018
|Päivitetty: 26.9.2025





























