Appelsiiniohukaiset - Yhteishyvä

Appelsiiniohukaiset

???
Kappaleita
4
Valmistusaika
15 min
Jaa Somessa

Ainekset

TAIKINA

1 1/2 dl
Vehnäjauhoja
1 rkl
Sokeria
1/4 tl
Suolaa
3 dl
Maitoa
2 kpl
Munaa
1/2 dl
Öljyä tai juoksevaa margariinia

TÄYTE

75 g
Margariinia
1 dl
Tomusokeria
1 kpl
Appelsiinin raastettu kuori
1/2 kpl
Appelsiinin mehu
(0,5 dl sitruunalikööriä)

Näin teet

1

Mittaa kulhoon jauhot, sokeri ja suola. Lisää maito sekä munat hyvin sekoittaen. Lisää öljy tai juokseva margariini. Kuumenna pannu ja levitä ensimmäiseen pannuun hieman rasvaa. Paista ohukaiset molemmin puolin kauniin ruskeiksi. Nosta ne pinoon ja pidä ne lämpiminä.Valmista täyte. Vatkaa margariini pehmeäksi. Lisää tomusokeri ja appelsiinin kuori ja -mehu. Levitä hieman täytettä jokaiselle ohukaiselle ja taita ne neljään osaan. Kaada loppu täytteestä pannulle ja kuumenna niin, että rasva sulaa. Kääntele taitettuja lettuja seoksessa ja anna niiden lämmetä. Kaada kuumien lettujen päälle halutessasi hieman sitruslikööriä.

Resepti
Yhteishyvä
Kuvat
SOK
Julkaistu: 2.3.2007
Muokattu: 15.11.2018
Jaa Somessa