Appelsiiniohukaiset

Arvostele resepti
4 Kappaletta

15 min

Ainekset

MääräAinesosa

Taikina

1 1/2 dlvehnäjauhoja
1 rklsokeria
1/4 tlsuolaa
3 dlmaitoa
2 kplmunaa
1/2 dlöljyä tai juoksevaa margariinia

Täyte

75 gmargariinia
1 dltomusokeria
1 kplappelsiinin raastettu kuori
1/2 kplappelsiinin mehu
(0,5 dl sitruunalikööriä)

Valmistus

  1. 1

    Mittaa kulhoon jauhot, sokeri ja suola. Lisää maito sekä munat hyvin sekoittaen. Lisää öljy tai juokseva margariini. Kuumenna pannu ja levitä ensimmäiseen pannuun hieman rasvaa. Paista ohukaiset molemmin puolin kauniin ruskeiksi. Nosta ne pinoon ja pidä ne lämpiminä.Valmista täyte. Vatkaa margariini pehmeäksi. Lisää tomusokeri ja appelsiinin kuori ja -mehu. Levitä hieman täytettä jokaiselle ohukaiselle ja taita ne neljään osaan. Kaada loppu täytteestä pannulle ja kuumenna niin, että rasva sulaa. Kääntele taitettuja lettuja seoksessa ja anna niiden lämmetä. Kaada kuumien lettujen päälle halutessasi hieman sitruslikööriä.

Ravintosisältö

Tämän reseptin ravintotietoja ei ole saatavilla.

Resepti:
Yhteishyvä
Kuvat:
SOK
22.10.2018
|
Päivitetty: 26.9.2025

Samankaltaisia reseptejä