Aprikoosi-vuohenjuusto-possukääryleet

Arvostele resepti
10 Kappaletta

Ainekset

MääräAinesosa
3/4 dlkorppujauhoja
1 1/2 dlmaitoa
1 kplvalkosipulin kynsi
400 gporsaan jauhelihaa
2 kplkananmunaa
1 1/2 tlsuolaa
1/4 tlvalkopippuria
1 1/2 tlpaprikajauhetta
3 rklpaahdettua sipulia
3 rklsinappia

Täyte:

100 gpehmeitä kuivattuja aprikooseja
100 gpehmeää vuohenjuustoa

Valmistus

  1. 1

    Kuumenna uuni 200 asteeseen. Turvota korppujauhoja maidossa 5 minuuttia. Kuori ja hienonna valkosipulinkynsi. Sekoita kaikki ainekset keskenään ja vaivaa huolella tasaiseksi massaksi. Täytettä varten soseuta aprikoosit ja vuohenjuusto keskenään esimerkiksi tehosekoittimessa. Muotoile kostutetuin sormin jauhelihamassasta 10 suorakaiteen muotoista levyä. Lusikoi täytettä jokaisen levyn keskelle ja muotoile käsin kääryleiksi. Paista uunin keskitasossa noin 35 minuuttia. Tarjoa perunoiden ja raikkaan salaatin kanssa.

Ravintosisältö

Tämän reseptin ravintotietoja ei ole saatavilla.

Resepti:
Anu Brask
Kuvat:
Timo Viljakainen, Margareta Nygård
22.10.2018
|
Päivitetty: 26.9.2025

Samankaltaisia reseptejä