Aprikoosi-vuohenjuusto-possukääryleet - Yhteishyvä

Aprikoosi-vuohenjuusto-possukääryleet

???
Kappaleita
10
Jaa Somessa

Ainekset

3/4 dl
Korppujauhoja
1 1/2 dl
Maitoa
1 kpl
Valkosipulin kynsi
400 g
Porsaan jauhelihaa
2 kpl
Kananmunaa
1 1/2 tl
Suolaa
1/4 tl
Valkopippuria
1 1/2 tl
Paprikajauhetta
3 rkl
Paahdettua sipulia
3 rkl
Sinappia

TÄYTE:

100 g
Pehmeitä kuivattuja aprikooseja
100 g
Pehmeää vuohenjuustoa

Näin teet

1

Kuumenna uuni 200 asteeseen. Turvota korppujauhoja maidossa 5 minuuttia. Kuori ja hienonna valkosipulinkynsi. Sekoita kaikki ainekset keskenään ja vaivaa huolella tasaiseksi massaksi. Täytettä varten soseuta aprikoosit ja vuohenjuusto keskenään esimerkiksi tehosekoittimessa. Muotoile kostutetuin sormin jauhelihamassasta 10 suorakaiteen muotoista levyä. Lusikoi täytettä jokaisen levyn keskelle ja muotoile käsin kääryleiksi. Paista uunin keskitasossa noin 35 minuuttia. Tarjoa perunoiden ja raikkaan salaatin kanssa.

Resepti
Krista Niiniharju
Kuvat
Timo Viljakainen, Margareta Nygård
Julkaistu: 28.10.2007
Muokattu: 15.11.2018
Jaa Somessa