Internet Explorer -selainta ei enää aktiivisesti tueta. Suosittelemme käyttämään sivustoamme esimerkiksi Google Chrome tai Mozilla Firefox -selaimilla.

Aprikoosi-vuohenjuusto-possukääryleet

Fork and knife
10 Kappaletta
Fork and knife
10 Kappaletta

Ainekset

3/4 dl
Korppujauhoja
1 1/2 dl
Maitoa
1 kpl
Valkosipulin kynsi
400 g
Porsaan jauhelihaa
2 kpl
Kananmunaa
1 1/2 tl
Suolaa
1/4 tl
Valkopippuria
1 1/2 tl
Paprikajauhetta
3 rkl
Paahdettua sipulia
3 rkl
Sinappia

Täyte:

100 g
Pehmeitä kuivattuja aprikooseja
100 g
Pehmeää vuohenjuustoa

Reseptin ainekset S-kaupat-verkkokaupasta

Valmistus

1

Kuumenna uuni 200 asteeseen. Turvota korppujauhoja maidossa 5 minuuttia. Kuori ja hienonna valkosipulinkynsi. Sekoita kaikki ainekset keskenään ja vaivaa huolella tasaiseksi massaksi. Täytettä varten soseuta aprikoosit ja vuohenjuusto keskenään esimerkiksi tehosekoittimessa. Muotoile kostutetuin sormin jauhelihamassasta 10 suorakaiteen muotoista levyä. Lusikoi täytettä jokaisen levyn keskelle ja muotoile käsin kääryleiksi. Paista uunin keskitasossa noin 35 minuuttia. Tarjoa perunoiden ja raikkaan salaatin kanssa.

Miltä maistui?
Resepti:
Anu Brask
Kuvat:
Timo Viljakainen, Margareta Nygård
Julkaistu: 28.10.2007
|
Muokattu: 1.4.2022

Ravintosisältö

Ravintosisältö

Tämän reseptin ravintotietoja ei ole saatavilla.

Tämäkin resepti on suunniteltu hyvinvointiasi ajatellen.