Aprikoosi-vuohenjuusto-possukääryleet

Nappaa talteen!
| 3/4 dl | korppujauhoja |
| 1 1/2 dl | maitoa |
| 1 kpl | valkosipulin kynsi |
| 400 g | porsaan jauhelihaa |
| 2 kpl | kananmunaa |
| 1 1/2 tl | suolaa |
| 1/4 tl | valkopippuria |
| 1 1/2 tl | paprikajauhetta |
| 3 rkl | paahdettua sipulia |
| 3 rkl | sinappia |
| Täyte: | |
|---|---|
| 100 g | pehmeitä kuivattuja aprikooseja |
| 100 g | pehmeää vuohenjuustoa |
- 1.
Kuumenna uuni 200 asteeseen. Turvota korppujauhoja maidossa 5 minuuttia. Kuori ja hienonna valkosipulinkynsi. Sekoita kaikki ainekset keskenään ja vaivaa huolella tasaiseksi massaksi. Täytettä varten soseuta aprikoosit ja vuohenjuusto keskenään esimerkiksi tehosekoittimessa. Muotoile kostutetuin sormin jauhelihamassasta 10 suorakaiteen muotoista levyä. Lusikoi täytettä jokaisen levyn keskelle ja muotoile käsin kääryleiksi. Paista uunin keskitasossa noin 35 minuuttia. Tarjoa perunoiden ja raikkaan salaatin kanssa.
Aprikoosi-vuohenjuusto-possukääryleet
Ainekset
| Määrä | Ainesosa |
|---|---|
| 3/4 dl | korppujauhoja |
| 1 1/2 dl | maitoa |
| 1 kpl | valkosipulin kynsi |
| 400 g | porsaan jauhelihaa |
| 2 kpl | kananmunaa |
| 1 1/2 tl | suolaa |
| 1/4 tl | valkopippuria |
| 1 1/2 tl | paprikajauhetta |
| 3 rkl | paahdettua sipulia |
| 3 rkl | sinappia |
Täyte: | |
| 100 g | pehmeitä kuivattuja aprikooseja |
| 100 g | pehmeää vuohenjuustoa |
Valmistus
- 1
Kuumenna uuni 200 asteeseen. Turvota korppujauhoja maidossa 5 minuuttia. Kuori ja hienonna valkosipulinkynsi. Sekoita kaikki ainekset keskenään ja vaivaa huolella tasaiseksi massaksi. Täytettä varten soseuta aprikoosit ja vuohenjuusto keskenään esimerkiksi tehosekoittimessa. Muotoile kostutetuin sormin jauhelihamassasta 10 suorakaiteen muotoista levyä. Lusikoi täytettä jokaisen levyn keskelle ja muotoile käsin kääryleiksi. Paista uunin keskitasossa noin 35 minuuttia. Tarjoa perunoiden ja raikkaan salaatin kanssa.
Ravintosisältö
Tämän reseptin ravintotietoja ei ole saatavilla.





























