Aprikoosisarvet | Leivonnaiset | Yhteishyvä
Internet Explorer -selainta ei enää aktiivisesti tueta. Suosittelemme käyttämään sivustoamme esimerkiksi Google Chrome tai Mozilla Firefox -selaimilla.
???

Aprikoosisarvet

timer-icon15 min
Fork and knife
6 Kappaletta
Fork and knife
6 Kappaletta

Ainekset

1 kpl
Croissanttitaikinaa
6 rkl
Paiston kestävää aprikoosimarmeladia

voiteluun

Maitoa

pinnalle

Tomusokeria

Reseptin ainekset S-ryhmän kaupoista

Valmistus

1

Levitä valmis croissanttaikinarulla auki ja leikkaa kolmiot irti toisistaan pakkauksen ohjeen mukaan. Nostele jokaisen taikinakolmion leveämpään päähän lusikallinen paistonkestävää hilloa. Kääri kolmiot kärkeä kohti löysälle rullalle.Nosta sarvet uunipellille leivinpaperin päälle ja voitele kevyesti maidolla.Paista sarvet 200 asteessa 12–15 minuuttia. Anna niiden hieman jäähtyä ja siivilöi pintaan tomusokeria. Nauti kahvin kera.

Resepti:
Katri Schröder
Kuvat:
Timo Viljakainen ja Margareta Nygård
Julkaistu: 25.9.2005
Muokattu: 15.5.2019

Ravintosisältö

Ravintosisältö

Tämän reseptin ravintotietoja ei ole saatavilla.

Huom! Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle kannattaa aina tarkistaa tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.