Aprikoosisarvet
15 min

Nappaa talteen!
| 1 kpl | croissanttitaikinaa |
| 6 rkl | paiston kestävää aprikoosimarmeladia |
| Voiteluun | |
|---|---|
| maitoa | |
| Pinnalle | |
| tomusokeria | |
- 1.
Levitä valmis croissanttaikinarulla auki ja leikkaa kolmiot irti toisistaan pakkauksen ohjeen mukaan. Nostele jokaisen taikinakolmion leveämpään päähän lusikallinen paistonkestävää hilloa. Kääri kolmiot kärkeä kohti löysälle rullalle.Nosta sarvet uunipellille leivinpaperin päälle ja voitele kevyesti maidolla.Paista sarvet 200 asteessa 12–15 minuuttia. Anna niiden hieman jäähtyä ja siivilöi pintaan tomusokeria. Nauti kahvin kera.
Aprikoosisarvet
Ainekset
| Määrä | Ainesosa |
|---|---|
| 1 kpl | croissanttitaikinaa |
| 6 rkl | paiston kestävää aprikoosimarmeladia |
Voiteluun | |
| maitoa | |
Pinnalle | |
| tomusokeria | |
Valmistus
- 1
Levitä valmis croissanttaikinarulla auki ja leikkaa kolmiot irti toisistaan pakkauksen ohjeen mukaan. Nostele jokaisen taikinakolmion leveämpään päähän lusikallinen paistonkestävää hilloa. Kääri kolmiot kärkeä kohti löysälle rullalle.Nosta sarvet uunipellille leivinpaperin päälle ja voitele kevyesti maidolla.Paista sarvet 200 asteessa 12–15 minuuttia. Anna niiden hieman jäähtyä ja siivilöi pintaan tomusokeria. Nauti kahvin kera.
Ravintosisältö
Tämän reseptin ravintotietoja ei ole saatavilla.





























