Internet Explorer -selainta ei enää aktiivisesti tueta. Suosittelemme käyttämään sivustoamme esimerkiksi Google Chrome tai Mozilla Firefox -selaimilla.
Banaanimunkit airfryerissa

Banaanimunkit airfryerissa

timer-icon15 min  (josta 10 min aktiivista)
Fork and knife
8 Kappaletta
Fork and knife
8 Kappaletta
Helpot ja herkulliset vegaaniset minimunkit valmistuvat vaivattomasti vain muutamasta aineksesta airfryerissa. Rapean pinnan viimeistelee kaneli-sokerikuorrutus.

Ainekset

1 kpl
banaani (kypsä)
1 dl
vehnäjauhoja
1 tl
leivinjauhetta
ripaus suolaa

Lisäksi

1 rkl
rypsiöljyä
25 g
vegaanista margariinia (esim. Eleplant)
1 tl
kanelia
1/2 dl
sokeria (erikoishienoa)

Reseptin ainekset S-kaupat-verkkokaupasta

Valmistus

1

Soseuta banaani haarukalla kulhossa. Sekoita vehnäjauhot, leivinjauhe ja suola soseeseen. Vaivaa taikina nopeasti tasaiseksi ja jaa 8 osaan. Pyörittele öljytyillä sormilla pyöreiksi munkeiksi.

1 kpl
banaani (kypsä)
1 dl
vehnäjauhoja
1 tl
leivinjauhetta
ripaus suolaa
1 rkl
rypsiöljyä
2

Paista airfryerissa 180 asteessa 6–7 minuuttia, kunnes pinta on kullanruskea.

3

Sulata rasva. Yhdistä kaneli ja sokeri. Voitele munkit sulatetulla rasvalla ja kääntele kaneli-sokeriseoksessa. Tarjoa heti.

25 g
vegaanista margariinia (esim. Eleplant)
1 tl
kanelia
1/2 dl
sokeria (erikoishienoa)

Vinkki: Dippaa munkkeja hasselpähkinä-kaakaolevitteeseen.

Miltä maistui?(7 arviota)
Resepti:
S-kokeilukeittiö
Kuvat:
Reetta Pasanen
Julkaistu: 13.4.2025
|
Muokattu: 13.4.2025

Ravintosisältö

Tämäkin resepti on suunniteltu hyvinvointiasi ajatellen.

Annos

100g

101

425

4,4 g

1,1 g

13,8 g

7,1 g

0,6 g

1,1 g

0,2 g

Ravintotiedot ovat suuntaa antavia. Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle, tarkista tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.

Ravintolaskelmassa ei huomioitu:

ripaus suolaa.

Lähde: Terveyden ja hyvinvoinnin laitos, Fineli