Ainekset

MääräAinesosa
200 gmargariinia
2 dlsokeria
3 kplkananmunaa
4 dlvehnäjauhoja
1 dlkauraleseitä
2 1/2 tlleivinjauhetta
2 tlkanelia
1 tljauhettua pomeranssinkuorta
3 kplbanaania
1 dlkuohukermaa

Pinnalle

valmista valkoista sokerikuorrutetta

Valmistus

  1. 1

    Vaahdota rasva ja sokeri. Lisää munat yksitellen, voimakkaasti vatkaten. Sekoita kuivat aineet keskenään. Kuori ja murskaa banaanit haarukalla soseeksi. Lisää rasva-munaseokseen kuivat aineet, banaanisose ja kerma ja kääntele tasaiseksi seokseksi.Levitä taikina leivinpaperoidun noin 25 x 35 sentin kokoisen uunivuoan tai -pellin pohjalle. Paista piirakkaa 175-asteisessa uunin keksitasossa noin 35 minuuttia. Nosta piirakka jäähtymään ritilän päälle. Leikkaa piirakka paloiksi ja koristele sokerikuorrutteella.

Ravintosisältö

Tämän reseptin ravintotietoja ei ole saatavilla.

Resepti:
Katri Schröder
Kuvat:
Laura Riihelä
22.10.2018
|
Päivitetty: 26.9.2025

Samankaltaisia reseptejä