Banaanipiirakka

Nappaa talteen!
| 200 g | margariinia |
| 2 dl | sokeria |
| 3 kpl | kananmunaa |
| 4 dl | vehnäjauhoja |
| 1 dl | kauraleseitä |
| 2 1/2 tl | leivinjauhetta |
| 2 tl | kanelia |
| 1 tl | jauhettua pomeranssinkuorta |
| 3 kpl | banaania |
| 1 dl | kuohukermaa |
| Pinnalle | |
|---|---|
| valmista valkoista sokerikuorrutetta | |
- 1.
Vaahdota rasva ja sokeri. Lisää munat yksitellen, voimakkaasti vatkaten. Sekoita kuivat aineet keskenään. Kuori ja murskaa banaanit haarukalla soseeksi. Lisää rasva-munaseokseen kuivat aineet, banaanisose ja kerma ja kääntele tasaiseksi seokseksi.Levitä taikina leivinpaperoidun noin 25 x 35 sentin kokoisen uunivuoan tai -pellin pohjalle. Paista piirakkaa 175-asteisessa uunin keksitasossa noin 35 minuuttia. Nosta piirakka jäähtymään ritilän päälle. Leikkaa piirakka paloiksi ja koristele sokerikuorrutteella.
Banaanipiirakka
Ainekset
| Määrä | Ainesosa |
|---|---|
| 200 g | margariinia |
| 2 dl | sokeria |
| 3 kpl | kananmunaa |
| 4 dl | vehnäjauhoja |
| 1 dl | kauraleseitä |
| 2 1/2 tl | leivinjauhetta |
| 2 tl | kanelia |
| 1 tl | jauhettua pomeranssinkuorta |
| 3 kpl | banaania |
| 1 dl | kuohukermaa |
Pinnalle | |
| valmista valkoista sokerikuorrutetta | |
Valmistus
- 1
Vaahdota rasva ja sokeri. Lisää munat yksitellen, voimakkaasti vatkaten. Sekoita kuivat aineet keskenään. Kuori ja murskaa banaanit haarukalla soseeksi. Lisää rasva-munaseokseen kuivat aineet, banaanisose ja kerma ja kääntele tasaiseksi seokseksi.Levitä taikina leivinpaperoidun noin 25 x 35 sentin kokoisen uunivuoan tai -pellin pohjalle. Paista piirakkaa 175-asteisessa uunin keksitasossa noin 35 minuuttia. Nosta piirakka jäähtymään ritilän päälle. Leikkaa piirakka paloiksi ja koristele sokerikuorrutteella.
Ravintosisältö
Tämän reseptin ravintotietoja ei ole saatavilla.





























