Yhteistyössä: Food Market Herkku

Nappaa talteen!
| 500 g | porsaan kassleria |
| Marinadi | |
|---|---|
| 1 rkl | inkivääriä raastettuna |
| 2 kpl | valkosipulinkynttä hienonnettuna |
| 2 rkl | riisiviinietikkaa |
| 2 rkl | soijakastiketta |
| 1 rkl | kalakastiketta |
| 1 kpl | ½ dl ruskeaa sokeria (esim. kookossokeri) |
| 1-2 tl sambal oelek -chilitahnaa | |
| Pikapikkelöity keltajuuri: | |
| 400 g | keltajuuria |
| 2 dl | valkoviinietikkaa |
| 3/4 dl | vettä |
| 3/4 dl | sokeria |
| 1 tl | suolaa |
| 1 cm | pala inkivääriä siivuina |
| Lisäksi | |
| 2 kpl | vehnäpatonkia |
| maksapateeta | |
| majoneesia | |
| salaattia | |
| korianteria | |
| srirachaa | |
Leikkaa kassler ohuiksi siivuiksi lihan syiden vastaisesti. Paista kasslerviipaleita pannulla, kunnes ne ovat kypsiä ja ruskistuneita. Käytä öljyä tarvittaessa.
Sekoita kaikki marinadin ainekset keskenään ja laita kasslerviipaleet marinadiin suoraan pannulta. Anna jäähtyä marinadissa, sekoittele välillä.
Kuori keltajuuret ja leikkaa ne mahdollisimman ohuiksi siivuiksi.
Laita siivut lasipurkkiin.
Kiehauta pikkelöintiliemen ainekset kattilassa ja kaada kuumana keltajuurisiivujen päälle. Sulje kansi ja anna jäähtyä.
Leikkaa patongit yhteensä kuuteen osaan ja halkaise ne pitkittäin.
Voitele sekä kansi että pohja maksapateella ja majoneesilla.
Täytä patongit salaatilla, karamellimarinoidulla kasslerilla, pikapikkelöidyllä keltajuurella ja korianterilla.
Tarjoile lisäksi srirachaa lisäpotkua kaipaaville.
Yhteistyössä: Food Market Herkku

| Määrä | Ainesosa |
|---|---|
| 500 g | porsaan kassleria |
Marinadi | |
| 1 rkl | inkivääriä raastettuna |
| 2 kpl | valkosipulinkynttä hienonnettuna |
| 2 rkl | riisiviinietikkaa |
| 2 rkl | soijakastiketta |
| 1 rkl | kalakastiketta |
| 1 kpl | ½ dl ruskeaa sokeria (esim. kookossokeri) |
| 1-2 tl sambal oelek -chilitahnaa | |
Pikapikkelöity keltajuuri: | |
| 400 g | keltajuuria |
| 2 dl | valkoviinietikkaa |
| 3/4 dl | vettä |
| 3/4 dl | sokeria |
| 1 tl | suolaa |
| 1 cm | pala inkivääriä siivuina |
Lisäksi | |
| 2 kpl | vehnäpatonkia |
| maksapateeta | |
| majoneesia | |
| salaattia | |
| korianteria | |
| srirachaa | |
Leikkaa kassler ohuiksi siivuiksi lihan syiden vastaisesti. Paista kasslerviipaleita pannulla, kunnes ne ovat kypsiä ja ruskistuneita. Käytä öljyä tarvittaessa.
Sekoita kaikki marinadin ainekset keskenään ja laita kasslerviipaleet marinadiin suoraan pannulta. Anna jäähtyä marinadissa, sekoittele välillä.
Kuori keltajuuret ja leikkaa ne mahdollisimman ohuiksi siivuiksi.
Laita siivut lasipurkkiin.
Kiehauta pikkelöintiliemen ainekset kattilassa ja kaada kuumana keltajuurisiivujen päälle. Sulje kansi ja anna jäähtyä.
Leikkaa patongit yhteensä kuuteen osaan ja halkaise ne pitkittäin.
Voitele sekä kansi että pohja maksapateella ja majoneesilla.
Täytä patongit salaatilla, karamellimarinoidulla kasslerilla, pikapikkelöidyllä keltajuurella ja korianterilla.
Tarjoile lisäksi srirachaa lisäpotkua kaipaaville.
Tämän reseptin ravintotietoja ei ole saatavilla.