
Basilikaöljyllä siveltyä naudan sisäfileetä


Ainekset
Valmistus
Ruskista filee paistinpannulla joka puolelta. Mausta suolalla ja mustapippurilla.
Paista 200-asteisessa uunissa 6-7 minuuttia. Huom! On tärkeää, että liha jää erittäin roseeksi, jopa raa´aksi sisältä. Anna lihan vetäytyä ainakin 5 minuuttia ennen leikkaamista, näin lihasnesteet pysyvät paremmin lihassa.
Leikkaa filee ohuiksi viipaleiksi ja nosta öljyllä sivellylle lautaselle. Sivele lihat vielä pinnalta öljyllä. Ripottele Maldon-suolaa viipaleiden päälle ja tarjoa pyreen kanssa.
Hienonna basilika suolan kanssa tehosekoittimessa, lisää öljy juoksevana nauhana sekaan ja anna pyöriä tasaisen vihreäksi. Mausta pippurilla ja tarkista suola.
Ravintosisältö
Ravintosisältö
Tämän reseptin ravintotietoja ei ole saatavilla.
Tämäkin resepti on suunniteltu hyvinvointiasi ajatellen.