Internet Explorer -selainta ei enää aktiivisesti tueta. Suosittelemme käyttämään sivustoamme esimerkiksi Google Chrome tai Mozilla Firefox -selaimilla.

Briesalaatti

Fork and knife
4 Annosta
Fork and knife
4 Annosta

Ainekset

200 g
brie-juustoa viipaloituna
8 kpl
pehmeää viikunaa
1 kpl
päärynä
1 kpl
rasia vuonankaalia
2–3 sydänsalaattia
kourallinen cashewpähkinöitä
tuoretta leipää

Reseptin ainekset Food Market Herkusta

Valmistus

1

Huuhtele ja kuivaa vuonankaalit. Silppua sydänsalaatit.

2

Paahda cashewpähkinät kuivalla pannulla.

3

Viipaloi päärynä ja paahda päärynöiden pintaan parillapannulla raidat.

4

Leikkaa viikunoista kanta pois ja leikkaa neljään osaan.

5

Sekoita salaatti, paahdetut cashewpähkinät, viikunat ja viinietikka juuri ennen tarjoilua.

6

Aseta salaatin päälle brie- ja päärynäviipaleita.

Miltä maistui?
Kuvat:
Food Market Herkku
Julkaistu: 4.10.2016
|
Muokattu: 12.4.2022

Ravintosisältö

Ravintosisältö

Tämän reseptin ravintotietoja ei ole saatavilla.

Tämäkin resepti on suunniteltu hyvinvointiasi ajatellen.