Liota puiset varrastikut vedessä ennen käyttöä. Paloittele tai suikaloi broilerinleikkeet. Yhdistä kulhossa öljy, limetin- tai sitruunanmehu sekä mausteet. Pyörittele broilerinpalat seoksessa. Pujottele varrastikkuihin broileri- ja ananaspaloja. Kypsennä 250-asteisen uunin keskitasolla noin 15 minuuttia tai ulkogrillissä niin, että broilerit ovat kypsiä. Yhdistä ranskankerma, chilikastike ja curry. Tarjoa kastike vartaiden kanssa.
Tämäkin resepti on suunniteltu hyvinvointiasi ajatellen.
Annos
100g
251
1050
15,0 g
5,5 g
17,8 g
17,0 g
1,5 g
9,5 g
0,6 g
Ravintotiedot ovat suuntaa antavia. Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle, tarkista tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.
Ravintolaskelmassa ei huomioitu:
0,5 tl Jauhettua korianteria,
0,5 tl Jauhettua kardemummaa,
Jauhettua inkivääriä,
1 tl Suolaa,
Puisia varrastikkuja,
0,25 tl Currya.
Lähde: Terveyden ja hyvinvoinnin laitos, Fineli