Internet Explorer -selainta ei enää aktiivisesti tueta. Suosittelemme käyttämään sivustoamme esimerkiksi Google Chrome tai Mozilla Firefox -selaimilla.

Broileria ja aurajuusto-avokadosalaattia

Fork and knife
4 Annosta
Fork and knife
4 Annosta

Ainekset

Paahdettua broilerin rintafileetä:

4 kpl
broilerin rintafileetä
4 rkl
pestoa
suolaa
oliiviöljyä

Aurajuustokastike:

100 g
aurajuustoa
2 dl
ruokajugurttia
1 rkl
sitruunamehua
3 rkl
hienonnettua ruohosipulia
suolaa, mustapippuria

Avokadosalaatti:

2 kpl
avokadoa
1 kpl
ruukku rapeaa salaattia
1 kpl
ruukku rukolaa
1 kpl
punasipuli

Reseptin ainekset Food Market Herkusta

Valmistus

1

Mausta broilerit molemmin puolin suolalla ja paista oliiviöljyssä, kunnes saat fileisiin kauniin paahtuneen värin.

2

Kypsennä vielä 180-asteisessa uunissa noin 15 minuuttia.

3

Sivele ruokalusikallinen pestoa jokaisen broilerin pinnalle.

4

Tarjoa aurajuusto-avokado-salaatin ja tuoreen leivän kanssa.

5

Pilko aurajuusto ruokajugurtin joukkoon.

6

Lisää sitruunamehu ja ruohosipuli. Mausta lopuksi suolalla ja mustapippurilla.

7
  1. Kuori avokadot ja leikkaa isoiksi lohkoiksi. Kuori sipuli ja leikkaa ohuiksi renkaiksi.
8
  1. Revi salaatit, käääntele sipuli ja avokadot niiden joukkoon.
9
  1. Viimeistele salaatti aurajuustokastikkeella.
Miltä maistui?
Kuvat:
Food Market Herkku
Julkaistu: 4.10.2016
|
Muokattu: 12.4.2022

Ravintosisältö

Ravintosisältö

Tämän reseptin ravintotietoja ei ole saatavilla.

Tämäkin resepti on suunniteltu hyvinvointiasi ajatellen.