Broilerikebakot ja kurkkukastike | Yhteishyvä
Internet Explorer -selainta ei enää aktiivisesti tueta. Suosittelemme käyttämään sivustoamme esimerkiksi Google Chrome tai Mozilla Firefox -selaimilla.
???

Broilerikebakot ja kurkkukastike

Fork and knife
4 Annosta
Fork and knife
4 Annosta
Tarjoile broilerikebakot kurkkukastikkeen kanssa. Seuraan sopivat myös kasvistangot.

Ainekset

1 dl
Vettä
1/2 dl
Korppujauhoja
1 kpl
Muna
1 tl
Currya
1/2 tl
Suolaa
Mustapippuria
300 g
Broilerinjauhelihaa
Puisia grillitikkuja

kurkkukastike

200 g
Kurkkua
2 dl
Turkkilaista jogurttia
1 kpl
Valkosipulinkynsi
1 tl
Sokeria
Suolaa

Reseptin ainekset S-ryhmän kaupoista

Näin teet

1

Mittaa vesi ja korppujauhot kulhoon. Anna veden imeytyä korppujauhoihin. Lisää muna ja mausteet. Sekoita. Lisää jauheliha ja sekoita tasaiseksi.

Muotoile seos kebakoiksi puisten grillitikkujen ympärille pellin päälle. Kostuta käsiä kylmällä vedellä, jotta muotoileminen sujuu helpommin. Paista 200 asteessa 15–20 minuuttia. Kebakot ruskistuvat pohjasta, päältä broilerin jauheliha jää vaaleaksi.

Tee kurkkukastike: Raasta kurkku. Purista valkosipulinkynsi jogurttiin. Lisää sokeria ja suolaa sekä raastettu kurkku joukkoon. Sekoita ja tarjoile.

Resepti:
Minna Saarni
Kuvat:
Timo Viljakainen
Julkaistu: 6.12.2004
Muokattu: 23.10.2019

Ravintosisältö

Ravintosisältö

Tämän reseptin ravintotietoja ei ole saatavilla.

Huom! Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle kannattaa aina tarkistaa tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.