Caesarpiirakka
Ainekset
Pohja
Täyte
Pinnalle
Valmistus
Nypi pehmeä rasva ja jauhot keskenään. Lisää suola ja muna, sekoita tasaiseksi. Painele taikina leivinpaperoidun irtopohjavuoan (halk. 24 cm) pohjalle ja reunoille. Pistele pohja ja siirrä jääkaappiin. Paista broilerisuikaleet kypsiksi. Lisää loppuvaiheessa pannulle kuoritut ja hienonnetut sipulit, anjovisfileet ja suola. Kääntele hetki, jotta sipulit pehmenevät. Anna jäähtyä.
Sekoita munat, maito ja parmesaaniraaste keskenään. Nostele broileriseos taikinalle ja valuta päälle muna-maitoseos. Paista piirakka 200-asteisen uunin keskitasolla noin 40 minuuttia. Peitä loppuvaiheessa tarvittaessa leivinpaperilla.
Lisää aiheesta
Ravintosisältö
Tämäkin resepti on suunniteltu hyvinvointiasi ajatellen.
Annos
100g
334
1396
17,5 g
7,6 g
16,4 g
2,1 g
0,9 g
26,9 g
0,8 g
Ravintotiedot ovat suuntaa antavia. Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle, tarkista tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.
Ravintolaskelmassa ei huomioitu:
0,5 tl Suolaa,
Valkosipulinkynttä,
1 tl Suolaa,
Rouhittua mustapippuria,
1 paketti (140 g) pekoniviipaleita.
Lähde: Terveyden ja hyvinvoinnin laitos, Fineli