Yhteistyössä: Turun Osuuskauppa
Caesarsalaatti jäämerenkatkaravuilla
30 min
4 Annosta
Yhteistyössä: Turun Osuuskauppa
Caesarsalaatti on kestosuosikki, jonka salaisuus piilee herkullisessa kastikkeessa, jossa on sopivassa suhteessa anjovista ja parmesaania. Tarjoile caesarsalaatti tuoreiden rapujen kera.
Ainekset
1 kpl
kerä Cosmopolitan salaattia
150 g
katkarapuja
Caesarkastike
1 dl
Hellmann's majoneesia
3 kpl
anjovisfileetä
tilkka anjovisöljyä
1 dl
parmesanraastetta
valkosipulinkynsi
mustapippuria myllystä
Reseptin ainekset Kulman keittiöstä
Valmistus
1
Valmista ensin kastike. Sekoita kaikki ainekset blenderissä tai sauvasekoittimella. Laita jääkaappiin maustumaan.
1 dl
Hellmann's majoneesia
1 dl
parmesanraastetta
3 kpl
anjovisfileetä
valkosipulinkynsi
mustapippuria myllystä
tilkka anjovisöljyä
2
Revi salaatti kulhoon ja sekoita kastike joukkoon. Tarjoile caesarsalaatti rapujen kera.
1 kpl
kerä Cosmopolitan salaattia
150 g
katkarapuja
Maistuvimmat reseptit Turusta löytyvät kulman keittiöstä. Katso kaikki!
Kuvat:
TOK
Julkaistu: 19.11.2018
|Muokattu: 18.2.2020
Ravintosisältö
Tämäkin resepti on suunniteltu hyvinvointiasi ajatellen.
Annos
100g
35
148
0,8 g
—
0,5 g
0,5 g
—
6,8 g
0,6 g
Ravintotiedot ovat suuntaa antavia. Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle, tarkista tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.
Ravintolaskelmassa ei huomioitu:
1 kpl kerä Cosmopolitan salaattia,
1 dl Hellmann's majoneesia,
tilkka anjovisöljyä,
1 dl parmesanraastetta,
valkosipulinkynsi,
mustapippuria myllystä.
Lähde: Terveyden ja hyvinvoinnin laitos, Fineli