Cappuccino-valkosuklaafondue
6 Annosta
|15 min

Nappaa talteen!
| 2 dl | kuohukermaa |
| 1 kpl | (12,5 g) pikacappuccinojauhetta |
| 200 g | valkosuklaata |
| Lisäksi | |
|---|---|
| paloiteltuja hedelmiä | |
| vaahtokarkkeja | |
- 1.
Kuumenna kattilassa kerma kiehumispisteeseen. Nosta kattila syrjään ja sekoita joukkoon cappuccinojauhe. Paloittele valkosuklaa ja lisää kuuman kerman joukkoon. Sekoita, kunnes suklaa on täysin sulanut. Valuta suklaaseos keraamiseen, kynttilällä lämmitettävään fonduepataan. Dippaa hedelmiä ja vaahtokarkkeja kastikkeeseen.
Cappuccino-valkosuklaafondue
Ainekset (6 annosta)
| Määrä | Ainesosa |
|---|---|
| 2 dl | kuohukermaa |
| 1 kpl | (12,5 g) pikacappuccinojauhetta |
| 200 g | valkosuklaata |
Lisäksi | |
| paloiteltuja hedelmiä | |
| vaahtokarkkeja | |
Valmistus
- 1
Kuumenna kattilassa kerma kiehumispisteeseen. Nosta kattila syrjään ja sekoita joukkoon cappuccinojauhe. Paloittele valkosuklaa ja lisää kuuman kerman joukkoon. Sekoita, kunnes suklaa on täysin sulanut. Valuta suklaaseos keraamiseen, kynttilällä lämmitettävään fonduepataan. Dippaa hedelmiä ja vaahtokarkkeja kastikkeeseen.
Ravintosisältö
Tämän reseptin ravintotietoja ei ole saatavilla.
Resepti:
Katri Schröder
Kuvat:
Laura Riihelä
22.10.2018
|Päivitetty: 26.9.2025





























