Cappuccino-valkosuklaafondue - Yhteishyvä
Internet Explorer -selainta ei enää aktiivisesti tueta. Suosittelemme käyttämään sivustoamme esimerkiksi Google Chrome tai Mozilla Firefox -selaimilla.

Cappuccino-valkosuklaafondue

???
Annokset
6
Valmistusaika
15 min
Jaa Somessa

Ainekset

2 dl
Kuohukermaa
1 kpl
(12,5 g) pikacappuccinojauhetta
200 g
Valkosuklaata

LISÄKSI

Paloiteltuja hedelmiä
Vaahtokarkkeja

Näin teet

1

Kuumenna kattilassa kerma kiehumispisteeseen. Nosta kattila syrjään ja sekoita joukkoon cappuccinojauhe. Paloittele valkosuklaa ja lisää kuuman kerman joukkoon. Sekoita, kunnes suklaa on täysin sulanut. Valuta suklaaseos keraamiseen, kynttilällä lämmitettävään fonduepataan. Dippaa hedelmiä ja vaahtokarkkeja kastikkeeseen.

Resepti
Katri Schröder
Kuvat
Laura Riihelä
Julkaistu: 22.11.2011
Muokattu: 15.5.2019