Cappuccino-valkosuklaafondue | Kastikkeet | Yhteishyvä
Internet Explorer -selainta ei enää aktiivisesti tueta. Suosittelemme käyttämään sivustoamme esimerkiksi Google Chrome tai Mozilla Firefox -selaimilla.
???

Cappuccino-valkosuklaafondue

timer-icon15 min
Fork and knife
6 Annosta
Fork and knife
6 Annosta

Ainekset

2 dl
Kuohukermaa
1 kpl
(12,5 g) pikacappuccinojauhetta
200 g
Valkosuklaata

lisäksi

Paloiteltuja hedelmiä
Vaahtokarkkeja

Reseptin ainekset S-ryhmän kaupoista

Valmistus

1

Kuumenna kattilassa kerma kiehumispisteeseen. Nosta kattila syrjään ja sekoita joukkoon cappuccinojauhe. Paloittele valkosuklaa ja lisää kuuman kerman joukkoon. Sekoita, kunnes suklaa on täysin sulanut. Valuta suklaaseos keraamiseen, kynttilällä lämmitettävään fonduepataan. Dippaa hedelmiä ja vaahtokarkkeja kastikkeeseen.

Resepti:
Katri Schröder
Kuvat:
Laura Riihelä
Julkaistu: 22.11.2011
Muokattu: 31.8.2020

Ravintosisältö

Ravintosisältö

Tämän reseptin ravintotietoja ei ole saatavilla.

Huom! Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle kannattaa aina tarkistaa tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.