
Chavroux ja ilmakuivattua kinkkua filotaikinassa


Ainekset
Valmistus
Sulata filotaikina pakkauksen ohjeiden mukaan.
Suikaloi ilmakuivattu kinkku, basilika ja aurinkokuivattu tomaatti ja sekoita vuohenjuuston kanssa tasaiseksi massaksi.
Aseta 1 filotaikinalehti leivinpaperille, voitele voisulalla ja aseta toinen filotaikinalehti päälle, voitele uudestaan. Leikkaa taikinasta n. 15 x 15 cm neliö.
Aseta n. ruokalusikallinen chavrouxtahnaa filotaikinalevylle ja rullaa tiukaksi rullaksi tai kerää filotaikinasta pieni nyytti.
Täytä kaikki samalla tavalla.
Paista 200-asteisessa uunissa kunnes filotaikinanyytit/rullat ovat saaneet hienon kullanruskean värin.
Sopii alkupalaksi ja naposteluksi tai salaatin ja keiton kanssa.
Ravintosisältö
Ravintosisältö
Tämän reseptin ravintotietoja ei ole saatavilla.
Tämäkin resepti on suunniteltu hyvinvointiasi ajatellen.