Ei kuvaa
Ei kuvaa
Yhteistyössä

Chavroux ja ilmakuivattua kinkkua filotaikinassa

Yhteistyössä: Food Market Herkku

Ainekset (4 annosta)

MääräAinesosa
300 gchavroux-vuohenjuustoa
100 gilmakuivattu kinkkua
70 gaurinkokuivattua tomaattia
1/2 kplruukkua basilikaa
1 kplpkt filotaikinaa (pakaste)
50 gvoisulaa

Valmistus

  1. 1

    Sulata filotaikina pakkauksen ohjeiden mukaan.

  2. 2

    Suikaloi ilmakuivattu kinkku, basilika ja aurinkokuivattu tomaatti ja sekoita vuohenjuuston kanssa tasaiseksi massaksi.

  3. 3

    Aseta 1 filotaikinalehti leivinpaperille, voitele voisulalla ja aseta toinen filotaikinalehti päälle, voitele uudestaan. Leikkaa taikinasta n. 15 x 15 cm neliö.

  4. 4

    Aseta n. ruokalusikallinen chavrouxtahnaa filotaikinalevylle ja rullaa tiukaksi rullaksi tai kerää filotaikinasta pieni nyytti.

  5. 5

    Täytä kaikki samalla tavalla.

  6. 6

    Paista 200-asteisessa uunissa kunnes filotaikinanyytit/rullat ovat saaneet hienon kullanruskean värin.

  7. 7

    Sopii alkupalaksi ja naposteluksi tai salaatin ja keiton kanssa.

Ravintosisältö

Tämän reseptin ravintotietoja ei ole saatavilla.

Kuvat:
Yhteishyvä
12.4.2022
|
Päivitetty: 26.9.2025

Samankaltaisia reseptejä