Internet Explorer -selainta ei enää aktiivisesti tueta. Suosittelemme käyttämään sivustoamme esimerkiksi Google Chrome tai Mozilla Firefox -selaimilla.
Ei kuvaa

Chavroux ja ilmakuivattua kinkkua filotaikinassa

Fork and knife
4 Annosta
Fork and knife
4 Annosta
more-info

Ainekset

300 g
Chavroux-vuohenjuustoa
100 g
Ilmakuivattu kinkkua
70 g
aurinkokuivattua tomaattia
1/2 kpl
ruukkua basilikaa
1 kpl
pkt filotaikinaa (pakaste)
50 g
voisulaa

Reseptin ainekset Food Market Herkusta

Valmistus

1

Sulata filotaikina pakkauksen ohjeiden mukaan.

2

Suikaloi ilmakuivattu kinkku, basilika ja aurinkokuivattu tomaatti ja sekoita vuohenjuuston kanssa tasaiseksi massaksi.

3

Aseta 1 filotaikinalehti leivinpaperille, voitele voisulalla ja aseta toinen filotaikinalehti päälle, voitele uudestaan. Leikkaa taikinasta n. 15 x 15 cm neliö.

4

Aseta n. ruokalusikallinen chavrouxtahnaa filotaikinalevylle ja rullaa tiukaksi rullaksi tai kerää filotaikinasta pieni nyytti.

5

Täytä kaikki samalla tavalla.

6

Paista 200-asteisessa uunissa kunnes filotaikinanyytit/rullat ovat saaneet hienon kullanruskean värin.

7

Sopii alkupalaksi ja naposteluksi tai salaatin ja keiton kanssa.

Miltä maistui?
Kuvat:
Yhteishyvä
Julkaistu: 4.10.2016
Muokattu: 12.4.2022

Ravintosisältö

Ravintosisältö

Tämän reseptin ravintotietoja ei ole saatavilla.

Tämäkin resepti on suunniteltu hyvinvointiasi ajatellen.