Yhteistyössä: Food Market Herkku


Nappaa talteen!
| 300 g | chavroux-vuohenjuustoa |
| 100 g | ilmakuivattu kinkkua |
| 70 g | aurinkokuivattua tomaattia |
| 1/2 kpl | ruukkua basilikaa |
| 1 kpl | pkt filotaikinaa (pakaste) |
| 50 g | voisulaa |
Sulata filotaikina pakkauksen ohjeiden mukaan.
Suikaloi ilmakuivattu kinkku, basilika ja aurinkokuivattu tomaatti ja sekoita vuohenjuuston kanssa tasaiseksi massaksi.
Aseta 1 filotaikinalehti leivinpaperille, voitele voisulalla ja aseta toinen filotaikinalehti päälle, voitele uudestaan. Leikkaa taikinasta n. 15 x 15 cm neliö.
Aseta n. ruokalusikallinen chavrouxtahnaa filotaikinalevylle ja rullaa tiukaksi rullaksi tai kerää filotaikinasta pieni nyytti.
Täytä kaikki samalla tavalla.
Paista 200-asteisessa uunissa kunnes filotaikinanyytit/rullat ovat saaneet hienon kullanruskean värin.
Sopii alkupalaksi ja naposteluksi tai salaatin ja keiton kanssa.


Yhteistyössä: Food Market Herkku

| Määrä | Ainesosa |
|---|---|
| 300 g | chavroux-vuohenjuustoa |
| 100 g | ilmakuivattu kinkkua |
| 70 g | aurinkokuivattua tomaattia |
| 1/2 kpl | ruukkua basilikaa |
| 1 kpl | pkt filotaikinaa (pakaste) |
| 50 g | voisulaa |
Sulata filotaikina pakkauksen ohjeiden mukaan.
Suikaloi ilmakuivattu kinkku, basilika ja aurinkokuivattu tomaatti ja sekoita vuohenjuuston kanssa tasaiseksi massaksi.
Aseta 1 filotaikinalehti leivinpaperille, voitele voisulalla ja aseta toinen filotaikinalehti päälle, voitele uudestaan. Leikkaa taikinasta n. 15 x 15 cm neliö.
Aseta n. ruokalusikallinen chavrouxtahnaa filotaikinalevylle ja rullaa tiukaksi rullaksi tai kerää filotaikinasta pieni nyytti.
Täytä kaikki samalla tavalla.
Paista 200-asteisessa uunissa kunnes filotaikinanyytit/rullat ovat saaneet hienon kullanruskean värin.
Sopii alkupalaksi ja naposteluksi tai salaatin ja keiton kanssa.
Tämän reseptin ravintotietoja ei ole saatavilla.