Ei kuvaa
Ei kuvaa
Yhteistyössä

Chilimaustettu poron paahtopaisti

Yhteistyössä: Food Market Herkku

Ainekset (4 annosta)

MääräAinesosa
2 rklöljyä
2 rklvoita
4 kplvalkosipulinkynttä
1/2 rklchipotletahnaa
1 rklöljyä
1 rklsilputtua rosmariinia
n. 800 g poron paahtopaistia
suolaa, mustapippuria

Valmistus

  1. 1

    Ota paahtopaisti noin tuntia ennen paistamista huoneenlämpöön, mausta kauttaaltaan suolalla ja pippurilla.

  2. 2

    Hienonna valkosipuli ja rosmariini. Sekoita valkosipulista, öljystä, rosmariinista ja chipotlesta tasainen tahna. Hiero tahna lihan pintaan.

  3. 3

    Ruskista paisti pannulla öljy-voiseoksessa kauniin väriseksi.

  4. 4

    Kypsennä paistia 140-asteisessa uunissa, kunnes sisälämpö on 54 °C (20–30 minuuttia). Kypsennyksen aikana kääntele paistia noin 10 minuutin välein, jotta liha kypsyy tasaisesti.

  5. 5

    Nosta paisti uunista, kääri folioon ja anna vetäytyä 10 minuuttia.

  6. 6

    Leikkaa tarjolle ohuita viipaleita.

Ravintosisältö

Tämän reseptin ravintotietoja ei ole saatavilla.

Kuvat:
Yhteishyvä
12.4.2022
|
Päivitetty: 26.9.2025

Samankaltaisia reseptejä