Internet Explorer -selainta ei enää aktiivisesti tueta. Suosittelemme käyttämään sivustoamme esimerkiksi Google Chrome tai Mozilla Firefox -selaimilla.
Ei kuvaa

Chilimaustettu poron paahtopaisti

Fork and knife
4 Annosta
Fork and knife
4 Annosta
more-info

Ainekset

2 rkl
öljyä
2 rkl
voita
4 kpl
valkosipulinkynttä
1/2 rkl
chipotletahnaa
1 rkl
öljyä
1 rkl
silputtua rosmariinia
n. 800 g poron paahtopaistia
suolaa, mustapippuria

Reseptin ainekset Food Market Herkusta

Valmistus

1

Ota paahtopaisti noin tuntia ennen paistamista huoneenlämpöön, mausta kauttaaltaan suolalla ja pippurilla.

2

Hienonna valkosipuli ja rosmariini. Sekoita valkosipulista, öljystä, rosmariinista ja chipotlesta tasainen tahna. Hiero tahna lihan pintaan.

3

Ruskista paisti pannulla öljy-voiseoksessa kauniin väriseksi.

4

Kypsennä paistia 140-asteisessa uunissa, kunnes sisälämpö on 54 °C (20–30 minuuttia). Kypsennyksen aikana kääntele paistia noin 10 minuutin välein, jotta liha kypsyy tasaisesti.

5

Nosta paisti uunista, kääri folioon ja anna vetäytyä 10 minuuttia.

6

Leikkaa tarjolle ohuita viipaleita.

Miltä maistui?
Kuvat:
Yhteishyvä
Julkaistu: 4.10.2016
Muokattu: 12.4.2022

Ravintosisältö

Ravintosisältö

Tämän reseptin ravintotietoja ei ole saatavilla.

Tämäkin resepti on suunniteltu hyvinvointiasi ajatellen.