Yhteistyössä: Food Market Herkku


Nappaa talteen!
| 4 kpl | omenaa |
| 2 rkl | voita |
| 2 kpl | kananmunaa |
| 1 kpl | keltuainen |
| 1/2 kpl | vaniljatanko |
| 2 rkl | sokeria |
| 4 dl | ruokakermaa |
| 2 rkl | vehnä- tai maissijauhoja |
| kanelia |
Kuori omenat ja poista kota. Leikkaa omenat lohkoiksi ja kuullota voissa. Mausta kanelilla ja annostele pieniin annosvuokiin, joissa on vähintään 3 cm korkea reuna.
Vatkaa kananmunat, keltuainen, kerma ja sokeri keskenään. Halkaise vaniljatanko, kaavi sen sisus veitsellä ja lisää vaahdon joukkoon.
Suurusta seos lopuksi vehnä- tai maissijauhoilla. Kaada kerma-munaseos vuokiin omenoiden päälle.
Hyydytä uunissa 175 asteessa noin puoli tuntia. Koristele tomusokerilla ja tarjoa haaleana vaniljajäätelön kera.


Yhteistyössä: Food Market Herkku

| Määrä | Ainesosa |
|---|---|
| 4 kpl | omenaa |
| 2 rkl | voita |
| 2 kpl | kananmunaa |
| 1 kpl | keltuainen |
| 1/2 kpl | vaniljatanko |
| 2 rkl | sokeria |
| 4 dl | ruokakermaa |
| 2 rkl | vehnä- tai maissijauhoja |
| kanelia |
Kuori omenat ja poista kota. Leikkaa omenat lohkoiksi ja kuullota voissa. Mausta kanelilla ja annostele pieniin annosvuokiin, joissa on vähintään 3 cm korkea reuna.
Vatkaa kananmunat, keltuainen, kerma ja sokeri keskenään. Halkaise vaniljatanko, kaavi sen sisus veitsellä ja lisää vaahdon joukkoon.
Suurusta seos lopuksi vehnä- tai maissijauhoilla. Kaada kerma-munaseos vuokiin omenoiden päälle.
Hyydytä uunissa 175 asteessa noin puoli tuntia. Koristele tomusokerilla ja tarjoa haaleana vaniljajäätelön kera.
Tämän reseptin ravintotietoja ei ole saatavilla.