
Clafoutis-omenapaistos


Ainekset
Valmistus
Kuori omenat ja poista kota. Leikkaa omenat lohkoiksi ja kuullota voissa. Mausta kanelilla ja annostele pieniin annosvuokiin, joissa on vähintään 3 cm korkea reuna.
Vatkaa kananmunat, keltuainen, kerma ja sokeri keskenään. Halkaise vaniljatanko, kaavi sen sisus veitsellä ja lisää vaahdon joukkoon.
Suurusta seos lopuksi vehnä- tai maissijauhoilla. Kaada kerma-munaseos vuokiin omenoiden päälle.
Hyydytä uunissa 175 asteessa noin puoli tuntia. Koristele tomusokerilla ja tarjoa haaleana vaniljajäätelön kera.
Lisää aiheesta
Ravintosisältö
Ravintosisältö
Tämän reseptin ravintotietoja ei ole saatavilla.
Tämäkin resepti on suunniteltu hyvinvointiasi ajatellen.