Internet Explorer -selainta ei enää aktiivisesti tueta. Suosittelemme käyttämään sivustoamme esimerkiksi Google Chrome tai Mozilla Firefox -selaimilla.

Clafoutis-omenapaistos

Fork and knife
4 Annosta
Fork and knife
4 Annosta

Ainekset

4 kpl
omenaa
2 rkl
voita
2 kpl
kananmunaa
1 kpl
keltuainen
1/2 kpl
vaniljatanko
2 rkl
sokeria
4 dl
ruokakermaa
2 rkl
vehnä- tai maissijauhoja
kanelia

Reseptin ainekset Food Market Herkusta

Valmistus

1

Kuori omenat ja poista kota. Leikkaa omenat lohkoiksi ja kuullota voissa. Mausta kanelilla ja annostele pieniin annosvuokiin, joissa on vähintään 3 cm korkea reuna.

2

Vatkaa kananmunat, keltuainen, kerma ja sokeri keskenään. Halkaise vaniljatanko, kaavi sen sisus veitsellä ja lisää vaahdon joukkoon.

3

Suurusta seos lopuksi vehnä- tai maissijauhoilla. Kaada kerma-munaseos vuokiin omenoiden päälle.

4

Hyydytä uunissa 175 asteessa noin puoli tuntia. Koristele tomusokerilla ja tarjoa haaleana vaniljajäätelön kera.

Miltä maistui?
Kuvat:
Yhteishyvä
Julkaistu: 4.10.2016
|
Muokattu: 12.4.2022

Ravintosisältö

Ravintosisältö

Tämän reseptin ravintotietoja ei ole saatavilla.

Tämäkin resepti on suunniteltu hyvinvointiasi ajatellen.