Laita maidon joukkoon jauhot, suola ja sokeri. Sekoita tasaiseksi ja lisää lopussa kananmunat hyvin vatkaten. Anna taikinan turvota 2 h ennen paistamista.
Sulata hedelmät ja valuta ylimääräinen neste pois.
Paista ohuita creppejä vain toiselta puolelta, laita sisään hedelmäpaloja ja rullaa pötköksi.
Asettele crepit vadille kekomaiseen muotoon ja valuta päälle suklaakastiketta. Koristele vaahtokarkeilla ja tomusokerilla.
Maistuvimmat reseptit Turusta löytyvät kulman keittiöstä. Katso kaikki!
Tämäkin resepti on suunniteltu hyvinvointiasi ajatellen.
Annos
100g
500
2093
27,3 g
16,5 g
46,0 g
13,3 g
3,0 g
16,0 g
2,5 g
Ravintotiedot ovat suuntaa antavia. Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle, tarkista tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.
Ravintolaskelmassa ei huomioitu:
2 pussia smoothie-hedelmiä (pakaste à 150 g),
2 rkl valmista suklaakastiketta,
kourallinen vaahtokarkkeja ja tomusokeria koristeluun.
Lähde: Terveyden ja hyvinvoinnin laitos, Fineli