Laita maidon joukkoon jauhot, suola ja sokeri. Sekoita tasaiseksi ja lisää lopussa kananmunat hyvin vatkaten. Anna taikinan turvota 2 h ennen paistamista.
Sulata hedelmät ja valuta ylimääräinen neste pois.
Paista ohuita creppejä vain toiselta puolelta, laita sisään hedelmäpaloja ja rullaa pötköksi.
Asettele crepit vadille kekomaiseen muotoon ja valuta päälle suklaakastiketta. Koristele vaahtokarkeilla ja tomusokerilla.
Maistuvimmat reseptit Turusta löytyvät kulman keittiöstä. Katso kaikki!
Huom! Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle kannattaa aina tarkistaa tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.
Yksi annos
Koko resepti
2093
500
27,3 g
16,5 g
46,0 g
13,3 g
3,0 g
16,0 g
2,5 g
Ravintolaskelmassa ei huomioitu:
2 pussia smoothie-hedelmiä (pakaste à 150 g),
2 rkl valmista suklaakastiketta,
kourallinen vaahtokarkkeja ja tomusokeria koristeluun.
Lähde: Terveyden ja hyvinvoinnin laitos, Fineli