Täydellinen suklaakakku.
Täydellinen suklaakakku.
Yhteistyössä

Da Capo-kakku

Arvostele resepti
8 Palaa

Noin 2 tuntia (josta 60 min aktiivista)

Yhteistyössä: Food Market Herkku

Täydellinen suklaakakku. Ja koristelussakin vain mielikuvitus on rajana.

Ainekset

MääräAinesosa

Pohja

200 ghuoneenlämpöistä voita
2 dlsokeria
3 kplkananmunaa
3 dlvehnäjauhoja
2 tlleivinjauhetta
2 tlvaniljasokeria
110 gda capo-konvehteja pieninä paloina (1pss)

Päälle

110 gda capo-konvehteja pieninä paloina
koristeluun: suklaamunia, suklaapupuja

Valmistus (Uuni 175°C)

  1. 1

    Vatkaa voi ja sokeri vaahdoksi. Lisää munat yksitellen vatkaten. Sekoita kuivat aineet keskenään ja lisää joukkoon suklaapalat. Yhdistä kuivat aineet taikinaan.

    MääräAinesosa
    2 dlsokeria
    200 ghuoneenlämpöistä voita
    3 kplkananmunaa
    3 dlvehnäjauhoja
    2 tlleivinjauhetta
    2 tlvaniljasokeria
    110 gda capo-konvehteja pieninä paloina (1pss)
  2. 2

    Pingota leivinpaperi halkaisijaltaan noin 18 cm irtopohjavuokaan. Kaada taikina vuokaan. Paista 175-asteisen uunin alatasolla noin 50 minuuttia tai kunnes kakku on kypsä. Anna jäähtyä huoneenlämpöiseksi.

  3. 3

    Sulata suklaa vesihauteessa tai varovasti mikrossa. Valuta kakun päälle. Koristele suklaamunilla ja -pupuilla.

    MääräAinesosa
    110 gda capo-konvehteja pieninä paloina
    koristeluun: suklaamunia, suklaapupuja

Ravintosisältö

Ravintotiedot ovat suuntaa antavia. Kun valmistat ruokaa tai leivot erityisruokavaliota noudattavalle, tarkistathan tuotteiden sopivuuden pakkausmerkinnöistä.

Ainekset, joita laskelma ei huomioi: 2 tl vaniljasokeria, 110 g Da Capo-konvehteja pieninä paloina (1pss), 110 g Da Capo-konvehteja pieninä paloina, Koristeluun: suklaamunia, suklaapupuja.

Lähde: Terveyden ja hyvinvoinnin laitos, Fineli

Resepti:
Sanna Kekäläinen
Kuvat:
Reetta Pasanen
19.8.2020
|
Päivitetty: 25.9.2025

Samankaltaisia reseptejä