Vatkaa voi ja sokeri vaahdoksi. Lisää munat yksitellen vatkaten. Sekoita kuivat aineet keskenään ja lisää joukkoon suklaapalat. Yhdistä kuivat aineet taikinaan.
Pingota leivinpaperi halkaisijaltaan noin 18 cm irtopohjavuokaan. Kaada taikina vuokaan. Paista 175-asteisen uunin alatasolla noin 50 minuuttia tai kunnes kakku on kypsä. Anna jäähtyä huoneenlämpöiseksi.
Sulata suklaa vesihauteessa tai varovasti mikrossa. Valuta kakun päälle. Koristele suklaamunilla ja -pupuilla.
Huom! Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle kannattaa aina tarkistaa tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.
Yksi annos
Koko resepti
1622
388
22,6 g
13,8 g
40,0 g
21,8 g
0,9 g
5,9 g
0,8 g
Ravintolaskelmassa ei huomioitu:
2 tl vaniljasokeria,
110 g Da Capo-konvehteja pieninä paloina (1pss),
110 g Da Capo-konvehteja pieninä paloina,
Koristeluun: suklaamunia, suklaapupuja.
Lähde: Terveyden ja hyvinvoinnin laitos, Fineli