Vatkaa voi ja sokeri vaahdoksi. Lisää munat yksitellen vatkaten. Sekoita kuivat aineet keskenään ja lisää joukkoon suklaapalat. Yhdistä kuivat aineet taikinaan.
Pingota leivinpaperi halkaisijaltaan noin 18 cm irtopohjavuokaan. Kaada taikina vuokaan. Paista 175-asteisen uunin alatasolla noin 50 minuuttia tai kunnes kakku on kypsä. Anna jäähtyä huoneenlämpöiseksi.
Sulata suklaa vesihauteessa tai varovasti mikrossa. Valuta kakun päälle. Koristele suklaamunilla ja -pupuilla.
Tämäkin resepti on suunniteltu hyvinvointiasi ajatellen.
Annos
100g
388
1622
22,6 g
13,8 g
40,0 g
21,8 g
0,9 g
5,9 g
0,8 g
Ravintotiedot ovat suuntaa antavia. Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle, tarkista tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.
Ravintolaskelmassa ei huomioitu:
2 tl vaniljasokeria,
110 g Da Capo-konvehteja pieninä paloina (1pss),
110 g Da Capo-konvehteja pieninä paloina,
Koristeluun: suklaamunia, suklaapupuja.
Lähde: Terveyden ja hyvinvoinnin laitos, Fineli