Da Capo-kakku | Kakut | Yhteishyvä
Internet Explorer -selainta ei enää aktiivisesti tueta. Suosittelemme käyttämään sivustoamme esimerkiksi Google Chrome tai Mozilla Firefox -selaimilla.
Täydellinen suklaakakku.

Da Capo-kakku

timer-iconUseita tunteja  (josta noin tunti aktiivista)
Fork and knife
8 Palaa
Fork and knife
8 Palaa
Täydellinen suklaakakku. Ja koristelussakin vain mielikuvitus on rajana.

Ainekset

pohja

200 g
huoneenlämpöistä voita
2 dl
sokeria
3 kpl
kananmunaa
3 dl
vehnäjauhoja
2 tl
leivinjauhetta
2 tl
vaniljasokeria
110 g
Da Capo-konvehteja pieninä paloina (1pss)

päälle

110 g
Da Capo-konvehteja pieninä paloina
Koristeluun: suklaamunia, suklaapupuja

Valmistus

1

Vatkaa voi ja sokeri vaahdoksi. Lisää munat yksitellen vatkaten. Sekoita kuivat aineet keskenään ja lisää joukkoon suklaapalat. Yhdistä kuivat aineet taikinaan.

2 dl
sokeria
200 g
huoneenlämpöistä voita
3 kpl
kananmunaa
3 dl
vehnäjauhoja
2 tl
leivinjauhetta
2 tl
vaniljasokeria
110 g
Da Capo-konvehteja pieninä paloina (1pss)
2

Pingota leivinpaperi halkaisijaltaan noin 18 cm irtopohjavuokaan. Kaada taikina vuokaan. Paista 175-asteisen uunin alatasolla noin 50 minuuttia tai kunnes kakku on kypsä. Anna jäähtyä huoneenlämpöiseksi.

3

Sulata suklaa vesihauteessa tai varovasti mikrossa. Valuta kakun päälle. Koristele suklaamunilla ja -pupuilla.

110 g
Da Capo-konvehteja pieninä paloina
Koristeluun: suklaamunia, suklaapupuja
Resepti:
Sanna Kekäläinen
Kuvat:
Reetta Pasanen
Julkaistu: 3.5.2018
Muokattu: 19.8.2020

Ravintosisältö

Ravintosisältö

Huom! Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle kannattaa aina tarkistaa tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.

Yksi annos

Koko resepti

1622

388

22,6 g

13,8 g

40,0 g

21,8 g

0,9 g

5,9 g

0,8 g

Ravintolaskelmassa ei huomioitu:

2 tl vaniljasokeria,

110 g Da Capo-konvehteja pieninä paloina (1pss),

110 g Da Capo-konvehteja pieninä paloina,

Koristeluun: suklaamunia, suklaapupuja.

Lähde: Terveyden ja hyvinvoinnin laitos, Fineli