Internet Explorer -selainta ei enää aktiivisesti tueta. Suosittelemme käyttämään sivustoamme esimerkiksi Google Chrome tai Mozilla Firefox -selaimilla.

Da Capo-kakku

timer-iconNoin 2 tuntia  (josta 60 min aktiivista)
Fork and knife
8 Palaa
Fork and knife
8 Palaa
Täydellinen suklaakakku. Ja koristelussakin vain mielikuvitus on rajana.

Ainekset

Pohja

200 g
huoneenlämpöistä voita
2 dl
sokeria
3 kpl
kananmunaa
3 dl
vehnäjauhoja
2 tl
leivinjauhetta
2 tl
vaniljasokeria
110 g
Da Capo-konvehteja pieninä paloina (1pss)

Päälle

110 g
Da Capo-konvehteja pieninä paloina
Koristeluun: suklaamunia, suklaapupuja

Reseptin ainekset Food Market Herkusta

Valmistus

1

Vatkaa voi ja sokeri vaahdoksi. Lisää munat yksitellen vatkaten. Sekoita kuivat aineet keskenään ja lisää joukkoon suklaapalat. Yhdistä kuivat aineet taikinaan.

2 dl
sokeria
200 g
huoneenlämpöistä voita
3 kpl
kananmunaa
3 dl
vehnäjauhoja
2 tl
leivinjauhetta
2 tl
vaniljasokeria
110 g
Da Capo-konvehteja pieninä paloina (1pss)
2

Pingota leivinpaperi halkaisijaltaan noin 18 cm irtopohjavuokaan. Kaada taikina vuokaan. Paista 175-asteisen uunin alatasolla noin 50 minuuttia tai kunnes kakku on kypsä. Anna jäähtyä huoneenlämpöiseksi.

3

Sulata suklaa vesihauteessa tai varovasti mikrossa. Valuta kakun päälle. Koristele suklaamunilla ja -pupuilla.

110 g
Da Capo-konvehteja pieninä paloina
Koristeluun: suklaamunia, suklaapupuja
Miltä maistui?
Resepti:
Sanna Kekäläinen
Kuvat:
Reetta Pasanen
Julkaistu: 3.5.2018
|
Muokattu: 16.3.2021

Ravintosisältö

Tämäkin resepti on suunniteltu hyvinvointiasi ajatellen.

Annos

100g

388

1622

22,6 g

13,8 g

40,0 g

21,8 g

0,9 g

5,9 g

0,8 g

Ravintotiedot ovat suuntaa antavia. Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle, tarkista tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.

Ravintolaskelmassa ei huomioitu:

2 tl vaniljasokeria,

110 g Da Capo-konvehteja pieninä paloina (1pss),

110 g Da Capo-konvehteja pieninä paloina,

Koristeluun: suklaamunia, suklaapupuja.

Lähde: Terveyden ja hyvinvoinnin laitos, Fineli