Feta-kesäkurpitsamuffinit
Ainekset
Lisäksi
Valmistus
Pese ja raasta kesäkurpitsa.
Sekoita kuivat aineet keskenään. Lisää munat, maito ja öljy. Sekoita tasaiseksi. Murustele feta ja sekoita 2/3 taikinaan. Säästä loput fetat muffinien pinnalle. Kääntele kesäkurpitsaraaste ja tomaatit taikinaan.
Öljyä muffinssivuoka. Jaa taikina koloihin. Ripottele feta muffinien pinnalle. Paista 200-asteisessa uunissa 15–20 minuuttia.
Vinkki: Muffinit kannattaa paistaa öljytyssä muffinivuoassa, jotta saat niihin rapean pinnan. Muffinit irtoavat paremmin öljytystä vuoasta kuin paperisista vuoista.
Lisää aiheesta
Ravintosisältö
Tämäkin resepti on suunniteltu hyvinvointiasi ajatellen.
Annos
100g
195
815
10,7 g
3,1 g
17,1 g
3,8 g
0,5 g
7,4 g
1,1 g
Ravintotiedot ovat suuntaa antavia. Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle, tarkista tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.
Ravintolaskelmassa ei huomioitu:
muffinssivuoka 12 muffinille.
Lähde: Terveyden ja hyvinvoinnin laitos, Fineli