Pese ja raasta kesäkurpitsa.
Sekoita kuivat aineet keskenään. Lisää munat, maito ja öljy. Sekoita tasaiseksi. Murustele feta ja sekoita 2/3 taikinaan. Säästä loput fetat muffinien pinnalle. Kääntele kesäkurpitsaraaste ja tomaatit taikinaan.
Öljyä muffinssivuoka. Jaa taikina koloihin. Ripottele feta muffinien pinnalle. Paista 200-asteisessa uunissa 15–20 minuuttia.
Vinkki: Muffinit kannattaa paistaa öljytyssä muffinivuoassa, jotta saat niihin rapean pinnan. Muffinit irtoavat paremmin öljytystä vuoasta kuin paperisista vuoista.
Tämäkin resepti on suunniteltu hyvinvointiasi ajatellen.
Annos
100g
195
815
10,7 g
3,1 g
17,1 g
3,8 g
0,5 g
7,4 g
1,1 g
Ravintotiedot ovat suuntaa antavia. Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle, tarkista tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.
Ravintolaskelmassa ei huomioitu:
muffinssivuoka 12 muffinille.
Lähde: Terveyden ja hyvinvoinnin laitos, Fineli