Internet Explorer -selainta ei enää aktiivisesti tueta. Suosittelemme käyttämään sivustoamme esimerkiksi Google Chrome tai Mozilla Firefox -selaimilla.

Fetajuustokuorrutettu uunilohi

timer-icon30 min  (josta 15 min aktiivista)
Fork and knife
4 Annosta
Fork and knife
4 Annosta
Kreikkalainen uunilohi päällystetään fetajuustomurulla. Päälle kevyesti suolaa ja pippuria sekä tuoretta tilliä – muuta ei herkulliseen uunikalaan tarvitakaan.

Ainekset

700 g
Lohifileetä
1/4 tl
Suolaa
1/2 tl
valkopippuria rouhittuna
100 g
Fetajuustoa

Koristeeksi

Tuoretta tilliä

Reseptin ainekset S-kaupat-verkkokaupasta

Valmistus

1

Poista lohipalasta ruodot. Leikkaa lohi annospaloiksi ja nosta kevyesti öljyttyyn uunivuokaan.

700 g
Lohifileetä
2

Mausta kevyesti suolalla ja rouhitulla valkopippurilla. Murusta fetajuusto ja levitä lohipalojen päälle.

1/2 tl
valkopippuria rouhittuna
1/4 tl
Suolaa
700 g
Lohifileetä
3

Kypsennä 225-asteisen uunin keskitasolla noin 20 minuuttia. Koristele lohipalat tillillä.

Tuoretta tilliä
Miltä maistui?
Resepti:
Katri Schröder
Kuvat:
Laura Riihelä
Julkaistu: 25.3.2012
|
Muokattu: 20.3.2024

Ravintosisältö

Tämäkin resepti on suunniteltu hyvinvointiasi ajatellen.

Annos

100g

471

1971

35,0 g

7,8 g

0,3 g

0,3 g

39,5 g

1,5 g

Ravintotiedot ovat suuntaa antavia. Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle, tarkista tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.

Ravintolaskelmassa ei huomioitu:

Tuoretta tilliä.

Lähde: Terveyden ja hyvinvoinnin laitos, Fineli