Poista lohipalasta ruodot. Leikkaa lohi annospaloiksi ja nosta kevyesti öljyttyyn uunivuokaan.
Mausta kevyesti suolalla ja rouhitulla valkopippurilla. Murusta fetajuusto ja levitä lohipalojen päälle.
Kypsennä 225-asteisen uunin keskitasolla noin 20 minuuttia. Koristele lohipalat tillillä.
Tämäkin resepti on suunniteltu hyvinvointiasi ajatellen.
Annos
100g
471
1971
35,0 g
7,8 g
0,3 g
0,3 g
—
39,5 g
1,5 g
Ravintotiedot ovat suuntaa antavia. Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle, tarkista tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.
Ravintolaskelmassa ei huomioitu:
Tuoretta tilliä.
Lähde: Terveyden ja hyvinvoinnin laitos, Fineli