Internet Explorer -selainta ei enää aktiivisesti tueta. Suosittelemme käyttämään sivustoamme esimerkiksi Google Chrome tai Mozilla Firefox -selaimilla.
Fetajuustokuorrutettu uunilohi

Fetajuustokuorrutettu uunilohi

timer-icon30 min  (josta 15 min aktiivista)
Fork and knife
4 Annosta
Fork and knife
4 Annosta
Kreikkalainen uunilohi päällystetään fetajuustomurulla. Päälle kevyesti suolaa ja pippuria sekä tuoretta tilliä – muuta ei herkulliseen uunikalaan tarvitakaan.

Ainekset

700 g
Lohifileetä
Suolaa
Rouhittua valkopippuria
100 g
Fetajuustoa

koristeeksi

Tuoretta tilliä

Reseptin ainekset S-ryhmän kaupoista

Valmistus

1

Poista lohipalasta ruodot. Leikkaa lohi annospaloiksi ja nosta kevyesti öljyttyyn uunivuokaan.

700 g
Lohifileetä
2

Mausta kevyesti suolalla ja rouhitulla valkopippurilla. Murusta fetajuusto ja levitä lohipalojen päälle.

Rouhittua valkopippuria
Suolaa
700 g
Lohifileetä
3

Kypsennä 225-asteisen uunin keskitasolla noin 20 minuuttia. Koristele lohipalat tillillä.

Tuoretta tilliä
Miltä maistui?
Resepti:
Katri Schröder
Kuvat:
Laura Riihelä
Julkaistu: 25.3.2012
Muokattu: 23.4.2021

Ravintosisältö

Ravintosisältö

Tämän reseptin ravintotietoja ei ole saatavilla.

Tämäkin resepti on suunniteltu hyvinvointiasi ajatellen.