Fetajuustokuorrutettu uunilohi - Yhteishyvä

Fetajuustokuorrutettu uunilohi

???
Annokset
4
Valmistusaika
15 min
Ruokavalio
Jaa Somessa

Ainekset

700 g
Lohifileetä
Suolaa
Rouhittua valkopippuria
100 g
Fetajuustoa

KORISTEEKSI

Tuoretta tilliä

Näin teet

1

Poista lohipalasta ruodot. Leikkaa lohi annospaloiksi ja nosta kevyesti öljyttyyn uunivuokaan. Mausta kevyesti suolalla ja rouhitulla valkopippurilla. Murusta fetajuusto ja levitä lohipalojen päälle. Kypsennä 225-asteisen uunin keskitasolla noin 20 minuuttia. Koristele lohipalat tillillä.

Resepti
Katri Schröder
Kuvat
Laura Riihelä
Julkaistu: 25.3.2012
Muokattu: 15.11.2018
Jaa Somessa