Internet Explorer -selainta ei enää aktiivisesti tueta. Suosittelemme käyttämään sivustoamme esimerkiksi Google Chrome tai Mozilla Firefox -selaimilla.

Fetalihapullat ja tomaattiriisi

Fork and knife
4 Annosta
Fork and knife
4 Annosta

Ainekset

100 g
fetajuustoa
1/2 tl
suolaa
1 kpl
valkosipulinkynsi
400g jauhelihaa
mustapippuria
kananmuna

Tomaattiriisi:

3 kpl
tomaattia
1 kpl
rasia kirsikkatomaatteja
1 kpl
sipulia
1 kpl
valkosipulinkynsi
10 kpl
kalamataoliiveja
1 kpl
sitruuna
1/2 dl
oliiviöljyä
1 kpl
ruukku basilikaa
riisiä
suolaa, mustapippuria, ripaus sokeria

Reseptin ainekset Food Market Herkusta

Valmistus

1

Sekoita jauheliha, suola, mustapippuri, kanamuna ja hienonnettu valkosipulinkynsi tasaiseksi massaksi.

2

Lisää murustettu fetajuusto, sekoita ja muotoile sopivan kokoisia lihapullia.

3

Paista lihapullat kypsiksi voissa tai 200 asteisessa uunissa n. 10-12 minuuttia.

4

Keitä riisi ohjeiden mukaan.

5

Halkaise kirsikkatomaatit, kuutioi isot tomaatit. Hienonna sipuli ja valkosipuli. Suikaloi basilikan lehdet ja oliivit. Sekoita oliiviöljyn kanssa.

6

Mausta suolalla, sokerilla ja mustapippurilla.

7

Annostele jokaisen riisiannoksen päälle tomaattikastiketta ja tarjoile fetalihapullien ja sitruunalohkojen kanssa.

Miltä maistui?(1 arviota)
Kuvat:
Food Market Herkku
Julkaistu: 2.2.2017
|
Muokattu: 12.4.2022

Ravintosisältö

Ravintosisältö

Tämän reseptin ravintotietoja ei ole saatavilla.

Tämäkin resepti on suunniteltu hyvinvointiasi ajatellen.