Ei kuvaa
Ei kuvaa
Yhteistyössä

Fetalla ja tuoreyrteillä täytetty broilerinrintafilee

Yhteistyössä: Food Market Herkku

Ainekset (4 annosta)

MääräAinesosa
4 kplbroilerin rintafileetä
50 gfetajuustoa
2 rklsmetanaa
2 kplvalkosipulinkynttä
3 kplpuolikuivattua tomaattia
2 rklhienoksi silputtua tuoretta basilikaa
2 rklhienoksi silputtua tuoretta oreganoa
2 rklhienoksi silputtua tuoretta persiljaa
suolaa ja pippuriseosta

Liemi

1 dlvettä
1/2 dlvalkoista balsamietikkaa
1–2 rkl makeaa soijakstiketta

Lisukekastike

2 dlkiinteää ruuanvalmistusjogurttia
3 rklpaprikatahnaa
suolaa

Valmistus

  1. 1

    Murenna juusto smetanan joukkoon. Silppua yrtit, valkosipuli ja tomaatti ja lisää ne smetana-juustoseokseen.

  2. 2

    Sekoita tahnaksi. Leikkaa syvä tasku jokaiseen rintafileeseen ja täytä tahnalla. Sulje aukko tikulla. Hiero rintafileille pippuriseosta ja suolaa.

  3. 3

    Ruskista lihanyytit ja siirrä uunivuokaan. Huuhdo paistinpannu vesi-balsamicoseoksella ja kaada liemi mukaan vuokaan.

  4. 4

    Kypsennä 175-asteisessa uunissa n. 20 min. Valmista lisukekastike sekoittamalla ainekset keskenään.

Ravintosisältö

Tämän reseptin ravintotietoja ei ole saatavilla.

Katso myös nämä

Kuvat:
Yhteishyvä
12.4.2022
|
Päivitetty: 26.9.2025