Internet Explorer -selainta ei enää aktiivisesti tueta. Suosittelemme käyttämään sivustoamme esimerkiksi Google Chrome tai Mozilla Firefox -selaimilla.
Ei kuvaa

Fetalla ja tuoreyrteillä täytetty broilerinrintafilee

Fork and knife
4 Annosta
Fork and knife
4 Annosta
more-info

Ainekset

4 kpl
broilerin rintafileetä
50 g
fetajuustoa
2 rkl
smetanaa
2 kpl
valkosipulinkynttä
3 kpl
puolikuivattua tomaattia
2 rkl
hienoksi silputtua tuoretta basilikaa
2 rkl
hienoksi silputtua tuoretta oreganoa
2 rkl
hienoksi silputtua tuoretta persiljaa
suolaa ja pippuriseosta

Liemi

1 dl
vettä
1/2 dl
valkoista balsamietikkaa
1–2 rkl makeaa soijakstiketta

Lisukekastike

2 dl
kiinteää ruuanvalmistusjogurttia
3 rkl
paprikatahnaa
suolaa

Reseptin ainekset Food Market Herkusta

Valmistus

1

Murenna juusto smetanan joukkoon. Silppua yrtit, valkosipuli ja tomaatti ja lisää ne smetana-juustoseokseen.

2

Sekoita tahnaksi. Leikkaa syvä tasku jokaiseen rintafileeseen ja täytä tahnalla. Sulje aukko tikulla. Hiero rintafileille pippuriseosta ja suolaa.

3

Ruskista lihanyytit ja siirrä uunivuokaan. Huuhdo paistinpannu vesi-balsamicoseoksella ja kaada liemi mukaan vuokaan.

4

Kypsennä 175-asteisessa uunissa n. 20 min. Valmista lisukekastike sekoittamalla ainekset keskenään.

Miltä maistui?
Kuvat:
Yhteishyvä
Julkaistu: 4.10.2016
Muokattu: 12.4.2022

Ravintosisältö

Ravintosisältö

Tämän reseptin ravintotietoja ei ole saatavilla.

Tämäkin resepti on suunniteltu hyvinvointiasi ajatellen.