Fetaoliivitangot - Yhteishyvä
Internet Explorer -selainta ei enää aktiivisesti tueta. Suosittelemme käyttämään sivustoamme esimerkiksi Google Chrome tai Mozilla Firefox -selaimilla.

Fetaoliivitangot

???
Kappaleita
20
Valmistusaika
15 min
Jaa Somessa

Ainekset

400 g
Valmiita lehtitaikinalevyjä
200 g
Fetajuustoa
1 kpl
(240 g) mustia kivettömiä oliiveja
1 tl
Yrttimausteseosta
Rouhittua mustapippuria

Näin teet

1

Sulata lehtitaikina pakkauksen ohjeen mukaan ja kauli levyt ohuiksi. Hienonna fetajuusto kulhossa pieneksi ja pane sekaan pieneksi pilkotut oliivit sekä mausteet. Sekoita ja levitä seos toisen taikinalevyn päälle. Nosta toinen levy täytteen päälle ja painele se tiiviiksi kaulimen avulla. Leikkaa taikinasta leveyssuunnassa noin 1 ½ cm suikaleita. Kieritä suikaleet väljille kierroksille ja nosta ne sitten leivinpaperin päälle uunipellille. Voitele tangot kananmunalla ja paista uunissa 200 asteessa noin puoli tuntia, kunnes taikinan pinta on saanut kauniin kullankeltaisen värin.

Koostaja
Yhteishyvä
Kuvat
SOK
Julkaistu: 19.2.2007
Muokattu: 17.5.2019