Internet Explorer -selainta ei enää aktiivisesti tueta. Suosittelemme käyttämään sivustoamme esimerkiksi Google Chrome tai Mozilla Firefox -selaimilla.

Fetaoliivitangot

timer-icon15 min
Fork and knife
20 Kappaletta
Fork and knife
20 Kappaletta

Ainekset

400 g
Valmiita lehtitaikinalevyjä
200 g
Fetajuustoa
1 kpl
(240 g) mustia kivettömiä oliiveja
1 tl
Yrttimausteseosta
Rouhittua mustapippuria

Reseptin ainekset S-kaupat-verkkokaupasta

Valmistus

1

Sulata lehtitaikina pakkauksen ohjeen mukaan ja kauli levyt ohuiksi. Hienonna fetajuusto kulhossa pieneksi ja pane sekaan pieneksi pilkotut oliivit sekä mausteet. Sekoita ja levitä seos toisen taikinalevyn päälle. Nosta toinen levy täytteen päälle ja painele se tiiviiksi kaulimen avulla. Leikkaa taikinasta leveyssuunnassa noin 1 ½ cm suikaleita. Kieritä suikaleet väljille kierroksille ja nosta ne sitten leivinpaperin päälle uunipellille. Voitele tangot kananmunalla ja paista uunissa 200 asteessa noin puoli tuntia, kunnes taikinan pinta on saanut kauniin kullankeltaisen värin.

Miltä maistui?
Resepti:
Yhteishyvä
Kuvat:
SOK
Julkaistu: 19.2.2007
|
Muokattu: 1.4.2022

Ravintosisältö

Ravintosisältö

Tämän reseptin ravintotietoja ei ole saatavilla.

Tämäkin resepti on suunniteltu hyvinvointiasi ajatellen.