Internet Explorer -selainta ei enää aktiivisesti tueta. Suosittelemme käyttämään sivustoamme esimerkiksi Google Chrome tai Mozilla Firefox -selaimilla.

Fondue punaviinissä

Fork and knife
4 Annosta
Fork and knife
4 Annosta

Ainekset

200 g
naudan tai porsaan sisäfileetä/ruokailija

Liemi:

5 dl
punaviiniä
5 dl
lihalientä

Kastikkeet:

2 dl
kermaviiliä
1 dl
hillosipulia silputtuna
1/2 dl
ketsuppia
1/2 tl
cayennepippuria
Tulinen kermaviilikastike
suola, pippuri, ripaus sokeria

Lisäksi:

Maalaisranskalaiset
Cocktailikurkkuja
Hillosipuleja
Herkkusieniä
Vihersalaattia
Leipää

Reseptin ainekset Food Market Herkusta

Valmistus

1

Leikkaa liha ohuiksi n. ½ cm paksuisiksi siivuiksi. Valmista kastikkeet ja esivalmistele vihannekset.

2

Kuumenna punaviini ja lihaliemi teräksisessä, valurautaisessa tai emaloidussa lihafonduekattilassa, johon kuuluu kansi. Pidä kansi aina ulottuvilla siltä varalta, että rasva kuumenee liikaa!

3

Jokainen ruokailija kypsentää oman annoksensa lihapala kerrallaan kuumassa liemessä fonduetikun päässä.

4

Tarjoa lihafonduen ja kastikkeiden lisäksi lohkoperunoita ja kasvislisäkettä sekä vaaleaa leipää.

Miltä maistui?
Kuvat:
Food Market Herkku
Julkaistu: 4.10.2016
|
Muokattu: 12.4.2022

Ravintosisältö

Ravintosisältö

Tämän reseptin ravintotietoja ei ole saatavilla.

Tämäkin resepti on suunniteltu hyvinvointiasi ajatellen.