Fondue punaviinissä
Fondue punaviinissä
Yhteistyössä

Fondue punaviinissä

Yhteistyössä: Food Market Herkku

Ainekset (4 annosta)

MääräAinesosa
200 gnaudan tai porsaan sisäfileetä/ruokailija

Liemi:

5 dlpunaviiniä
5 dllihalientä

Kastikkeet:

2 dlkermaviiliä
1 dlhillosipulia silputtuna
1/2 dlketsuppia
1/2 tlcayennepippuria
tulinen kermaviilikastike
suola, pippuri, ripaus sokeria

Lisäksi:

maalaisranskalaiset
cocktailikurkkuja
hillosipuleja
herkkusieniä
vihersalaattia
leipää

Valmistus

  1. 1

    Leikkaa liha ohuiksi n. ½ cm paksuisiksi siivuiksi. Valmista kastikkeet ja esivalmistele vihannekset.

  2. 2

    Kuumenna punaviini ja lihaliemi teräksisessä, valurautaisessa tai emaloidussa lihafonduekattilassa, johon kuuluu kansi. Pidä kansi aina ulottuvilla siltä varalta, että rasva kuumenee liikaa!

  3. 3

    Jokainen ruokailija kypsentää oman annoksensa lihapala kerrallaan kuumassa liemessä fonduetikun päässä.

  4. 4

    Tarjoa lihafonduen ja kastikkeiden lisäksi lohkoperunoita ja kasvislisäkettä sekä vaaleaa leipää.

Ravintosisältö

Tämän reseptin ravintotietoja ei ole saatavilla.

Kuvat:
Food Market Herkku
12.4.2022
|
Päivitetty: 26.9.2025

Samankaltaisia reseptejä