Yhteistyössä: Food Market Herkku

Nappaa talteen!
| 200 g | naudan tai porsaan sisäfileetä/ruokailija |
| Liemi: | |
|---|---|
| 5 dl | punaviiniä |
| 5 dl | lihalientä |
| Kastikkeet: | |
| 2 dl | kermaviiliä |
| 1 dl | hillosipulia silputtuna |
| 1/2 dl | ketsuppia |
| 1/2 tl | cayennepippuria |
| tulinen kermaviilikastike | |
| suola, pippuri, ripaus sokeria | |
| Lisäksi: | |
| maalaisranskalaiset | |
| cocktailikurkkuja | |
| hillosipuleja | |
| herkkusieniä | |
| vihersalaattia | |
| leipää | |
Leikkaa liha ohuiksi n. ½ cm paksuisiksi siivuiksi. Valmista kastikkeet ja esivalmistele vihannekset.
Kuumenna punaviini ja lihaliemi teräksisessä, valurautaisessa tai emaloidussa lihafonduekattilassa, johon kuuluu kansi. Pidä kansi aina ulottuvilla siltä varalta, että rasva kuumenee liikaa!
Jokainen ruokailija kypsentää oman annoksensa lihapala kerrallaan kuumassa liemessä fonduetikun päässä.
Tarjoa lihafonduen ja kastikkeiden lisäksi lohkoperunoita ja kasvislisäkettä sekä vaaleaa leipää.
Yhteistyössä: Food Market Herkku

| Määrä | Ainesosa |
|---|---|
| 200 g | naudan tai porsaan sisäfileetä/ruokailija |
Liemi: | |
| 5 dl | punaviiniä |
| 5 dl | lihalientä |
Kastikkeet: | |
| 2 dl | kermaviiliä |
| 1 dl | hillosipulia silputtuna |
| 1/2 dl | ketsuppia |
| 1/2 tl | cayennepippuria |
| tulinen kermaviilikastike | |
| suola, pippuri, ripaus sokeria | |
Lisäksi: | |
| maalaisranskalaiset | |
| cocktailikurkkuja | |
| hillosipuleja | |
| herkkusieniä | |
| vihersalaattia | |
| leipää | |
Leikkaa liha ohuiksi n. ½ cm paksuisiksi siivuiksi. Valmista kastikkeet ja esivalmistele vihannekset.
Kuumenna punaviini ja lihaliemi teräksisessä, valurautaisessa tai emaloidussa lihafonduekattilassa, johon kuuluu kansi. Pidä kansi aina ulottuvilla siltä varalta, että rasva kuumenee liikaa!
Jokainen ruokailija kypsentää oman annoksensa lihapala kerrallaan kuumassa liemessä fonduetikun päässä.
Tarjoa lihafonduen ja kastikkeiden lisäksi lohkoperunoita ja kasvislisäkettä sekä vaaleaa leipää.
Tämän reseptin ravintotietoja ei ole saatavilla.