Internet Explorer -selainta ei enää aktiivisesti tueta. Suosittelemme käyttämään sivustoamme esimerkiksi Google Chrome tai Mozilla Firefox -selaimilla.

Gochujangilla maustettu possunfilee

Fork and knife
4 Annosta
Fork and knife
4 Annosta

Ainekset

1 kpl
possun sisäfilee
4 kpl
valkosipulinkynttä
3/4 dl
gochujangia eli korealaista chilitahnaa
1 dl
miriniä
3 rkl
rypsiöljyä
sormisuolaa, muutama kierros valkopippuria myllystä
Gochujang-marinadi
n. 5 cm pala inkivääriä

Reseptin ainekset Food Market Herkusta

Valmistus

1

Laita kuoritut valkosipulit ja kuorittu inkivääri tehosekoittimeen. Lisää muut aineet. Aja tasaiseksi tahnaksi.

2

Mausta liha ensin suolalla ja pippurilla. Laita liha mausteseokseen ja anna marinoitua viileässä noin 2 tuntia.

3

Ota liha vähintään puoli tuntia ennen paistamista huoneenlämpöön. Työnnä paistolämpömittari paksuimpaan kohtaan lihaa.

4

Grillaa tasaisesti käännellen noin 15 minuuttia tai kunnes mittari osoittaa 72 astetta. Kääri liha folioon ja anna tasaantua noin 10 minuuttia ennen leikkaamista.

Miltä maistui?
Kuvat:
Food Market Herkku
Julkaistu: 22.5.2018
|
Muokattu: 12.4.2022

Ravintosisältö

Ravintosisältö

Tämän reseptin ravintotietoja ei ole saatavilla.

Tämäkin resepti on suunniteltu hyvinvointiasi ajatellen.