Gochujangilla maustettu possunfilee
Gochujangilla maustettu possunfilee
Yhteistyössä

Gochujangilla maustettu possunfilee

Yhteistyössä: Food Market Herkku

Ainekset (4 annosta)

MääräAinesosa
1 kplpossun sisäfilee
4 kplvalkosipulinkynttä
3/4 dlgochujangia eli korealaista chilitahnaa
1 dlmiriniä
3 rklrypsiöljyä
sormisuolaa, muutama kierros valkopippuria myllystä
gochujang-marinadi
n. 5 cm pala inkivääriä

Valmistus

  1. 1

    Laita kuoritut valkosipulit ja kuorittu inkivääri tehosekoittimeen. Lisää muut aineet. Aja tasaiseksi tahnaksi.

  2. 2

    Mausta liha ensin suolalla ja pippurilla. Laita liha mausteseokseen ja anna marinoitua viileässä noin 2 tuntia.

  3. 3

    Ota liha vähintään puoli tuntia ennen paistamista huoneenlämpöön. Työnnä paistolämpömittari paksuimpaan kohtaan lihaa.

  4. 4

    Grillaa tasaisesti käännellen noin 15 minuuttia tai kunnes mittari osoittaa 72 astetta. Kääri liha folioon ja anna tasaantua noin 10 minuuttia ennen leikkaamista.

Ravintosisältö

Tämän reseptin ravintotietoja ei ole saatavilla.

Kuvat:
Food Market Herkku
12.4.2022
|
Päivitetty: 26.9.2025

Samankaltaisia reseptejä