Yhteistyössä: Food Market Herkku


Nappaa talteen!
| 1 kpl | pinsa romana -pohja |
| fish marketin graavilohta | |
| kotimaista crème fraîchea | |
| kurkkua ohuena viipaleena | |
| tuoretta pinaattia | |
| sitruunamehua | |
| oliiviöljyä | |
| sormisuolaa |
Lämmitä uuni 225°C. Aseta pinsa uunipellille ja sivele se kevyesti oliiviöljyllä. Paista kuumassa uunissa kullanruskeaksi. Nosta lämmin pinsa leikkuulaudalle ja anna jäähtyä hetken.
Levitä pinsan päälle kevyesti kauttaaltaan ranskankermaa (crème fraîche). Laita tuoreet pinaatinlehdet ja kurkkuviipaleet ranskankerman päälle ja asettele graavilohisiivut tasaisesti kaikkialle.
Viimeistele tilkalla sitruunamehua ja oliiviöljyä. Mausta kevyesti sormisuolalla tarvittaessa.


Yhteistyössä: Food Market Herkku

| Määrä | Ainesosa |
|---|---|
| 1 kpl | pinsa romana -pohja |
| fish marketin graavilohta | |
| kotimaista crème fraîchea | |
| kurkkua ohuena viipaleena | |
| tuoretta pinaattia | |
| sitruunamehua | |
| oliiviöljyä | |
| sormisuolaa |
Lämmitä uuni 225°C. Aseta pinsa uunipellille ja sivele se kevyesti oliiviöljyllä. Paista kuumassa uunissa kullanruskeaksi. Nosta lämmin pinsa leikkuulaudalle ja anna jäähtyä hetken.
Levitä pinsan päälle kevyesti kauttaaltaan ranskankermaa (crème fraîche). Laita tuoreet pinaatinlehdet ja kurkkuviipaleet ranskankerman päälle ja asettele graavilohisiivut tasaisesti kaikkialle.
Viimeistele tilkalla sitruunamehua ja oliiviöljyä. Mausta kevyesti sormisuolalla tarvittaessa.
Tämän reseptin ravintotietoja ei ole saatavilla.