Graavit valkosipulisilakat

Arvostele resepti
1 Kappaletta

Ainekset

MääräAinesosa
500 gsilakkafileitä
5 dlvettä
2 tlsuolaa
1 dlväkiviinaetikkaa

Kastike:

1 dlkermaviiliä
1 dl(kevyt)majoneesia
2 kplvalkosipulin kynttä
1/2 tlsuolaa
mustapippuria
1 tlkuivattua rakuunaa
2 rklhienonnettua persiljaa

Valmistus

  1. 1

    Poista fileistä nahka ja irrota samalla fileet erilleen. Sekoita kylmä vesi, suola ja etikka ja upota fileet liemeen. Anna maustua ja kypsyä nelisen tuntia jääkaapissa. Valuta fileet hyvin liemestä. Sekoita kermaviiliin majoneesi, murskattu valkosipuli, suola, pippuria, rakuuna ja hienonnettu persilja. Sekoita valutetut fileet kastikkeeseen ja pane ruoka jääkaappiin. Silakat ovat valmiita nautittaviksi heti, mutta ne säilyvät jääkaapissa muutaman vuorokauden. Tarjoa perunoiden tai ruisleivän kanssa.

Ravintosisältö

Tämän reseptin ravintotietoja ei ole saatavilla.

Lisää reseptejä aiheesta

Resepti:
Aila Pakarinen
Kuvat:
Timo Viljakainen ja Margareta Nygård
22.10.2018
|
Päivitetty: 26.9.2025

Samankaltaisia reseptejä