Leikkaa Västerbottensost neljään osaan. Halkaise granaattiomena, kopauta sitä napakasti muutamia kertoja kulhon reunaan ja purista, jotta siemenet irtoavat. Laita Västerbottenost ja granaattiomenan mehu sekä siemenet muovipussiin ja marinoi yön yli.
Ota persimon-hedelmistä kanta pois ja kuori. Pilko persimonit pienemmäksi.
Laita kattilaan hedelmät, sokeri, vaniljatanko, tähtianis sekä lime- ja omenamehut. Keitä hiljalleen noin 20 minuuttia. Voit soseuttaa hedelmiä hieman sauvasekoittimella, jos haluat rakenteesta hienomman. Annostele hillo puhtaisiin lasipurkkeihin ja jäähdytä jääkaapissa.
Tarjoile persimonhillo sinihomejuuston kera ja murra tarjolle paloja marinoidusta Västerbottensost-juustosta.
Maistuvimmat reseptit Turusta löytyvät kulman keittiöstä. Katso kaikki!
Tämän reseptin ravintotietoja ei ole saatavilla.
Tämäkin resepti on suunniteltu hyvinvointiasi ajatellen.