Internet Explorer -selainta ei enää aktiivisesti tueta. Suosittelemme käyttämään sivustoamme esimerkiksi Google Chrome tai Mozilla Firefox -selaimilla.

Grillattua teriyakihärkää, soijapapuja ja sobanuudeleita

Fork and knife
4 Annosta
Fork and knife
4 Annosta

Ainekset

800 g
härän ulkofileetä
3 dl
teriyaki-kastiketta
1 kpl
pkt (250 g) sobanuudeleita
200 g
pakastettuja soijapapuja
300 g
paksoikaalia
soijaa, suolaa, mustapippuria
rypsiöljyä kypsentämiseen

Reseptin ainekset Food Market Herkusta

Valmistus

1

Leikkaa härän fileestä noin 200 g pihvejä tai osta pihvit jo valmiiksi leikattuna. Valitse marmoroitua lihaa.

2

Sekoita soija ja valmis teriyaki-ateriakastike ja marinoi pihvejä seoksessa tunnin ajan.

3

Keitä sobanuudelit kypsiksi ja pilko paksoikaali paloiksi.

4

Grillaa pihvit haluttuun kypsyyteen. Pikapaista paksoi nopeasti pannulla, lisää soijapavut, sobanuudelit ja mausta lopuksi teriyaki-marinadilla.

5

Leikkaa hieman vetäytynyt liha suikaleiksi ja tarjoile nuudelien ja kasvisten kera.

Miltä maistui?
Kuvat:
Food Market Herkku
Julkaistu: 1.12.2016
|
Muokattu: 12.4.2022

Ravintosisältö

Ravintosisältö

Tämän reseptin ravintotietoja ei ole saatavilla.

Tämäkin resepti on suunniteltu hyvinvointiasi ajatellen.