Yhteistyössä: Food Market Herkku

Nappaa talteen!
| 800 g | härän ulkofileetä |
| 3 dl | teriyaki-kastiketta |
| 1 kpl | pkt (250 g) sobanuudeleita |
| 200 g | pakastettuja soijapapuja |
| 300 g | paksoikaalia |
| soijaa, suolaa, mustapippuria | |
| rypsiöljyä kypsentämiseen |
Leikkaa härän fileestä noin 200 g pihvejä tai osta pihvit jo valmiiksi leikattuna. Valitse marmoroitua lihaa.
Sekoita soija ja valmis teriyaki-ateriakastike ja marinoi pihvejä seoksessa tunnin ajan.
Keitä sobanuudelit kypsiksi ja pilko paksoikaali paloiksi.
Grillaa pihvit haluttuun kypsyyteen. Pikapaista paksoi nopeasti pannulla, lisää soijapavut, sobanuudelit ja mausta lopuksi teriyaki-marinadilla.
Leikkaa hieman vetäytynyt liha suikaleiksi ja tarjoile nuudelien ja kasvisten kera.
Yhteistyössä: Food Market Herkku

| Määrä | Ainesosa |
|---|---|
| 800 g | härän ulkofileetä |
| 3 dl | teriyaki-kastiketta |
| 1 kpl | pkt (250 g) sobanuudeleita |
| 200 g | pakastettuja soijapapuja |
| 300 g | paksoikaalia |
| soijaa, suolaa, mustapippuria | |
| rypsiöljyä kypsentämiseen |
Leikkaa härän fileestä noin 200 g pihvejä tai osta pihvit jo valmiiksi leikattuna. Valitse marmoroitua lihaa.
Sekoita soija ja valmis teriyaki-ateriakastike ja marinoi pihvejä seoksessa tunnin ajan.
Keitä sobanuudelit kypsiksi ja pilko paksoikaali paloiksi.
Grillaa pihvit haluttuun kypsyyteen. Pikapaista paksoi nopeasti pannulla, lisää soijapavut, sobanuudelit ja mausta lopuksi teriyaki-marinadilla.
Leikkaa hieman vetäytynyt liha suikaleiksi ja tarjoile nuudelien ja kasvisten kera.
Tämän reseptin ravintotietoja ei ole saatavilla.