Grillatut pekoniperunat
Grillatut pekoniperunat
Yhteistyössä

Grillatut pekoniperunat

Yhteistyössä: Food Market Herkku

Ainekset (4 annosta)

MääräAinesosa
170 g(1 pkt) pekonia
1 kplvalkosipulinkynsi
600 g(12 kpl) keitettyä varhaisperunaa
4 kplretiisiä
1 kplkesäsipuli varsineen
1/4 tlsuolaa
1/4 tlrouhittua mustapippuria
1 dlraastettua parmesaania
3 rklhienonnettua ruohosipulia tai lehtipersiljaa
1 dlvalkosipulimajoneesia

Valmistus

  1. 1

    Kuutioi pekoni. Kuori valkosipuli. Litistä perunoita kevyesti siten, että niiden rakenne menee rikki.

  2. 2

    Paista pekoni kypsäksi keskilämmöllä muurikassa tai pannulla. Siirrä pekonit hetkeksi sivuun. Älä poista pannuun irronnutta rasvaa. Laita valkosipulinkynsi ja perunat pannulle. Paista perunoihin kaunis väri ja rapea pinta. Lisää tarvittaessa hieman öljyä.

  3. 3

    Jaa perunat lautasille tai laita tarjoiluvadille. Viipaloi retiisit ja kesäsipuli. Ripottele ne perunoiden päälle. Mausta suolalla ja pippurilla. Viimeistele pekonilla, parmesaaniraasteella ja yrtillä. Tarjoa valkosipulimajoneesin kanssa.

Ravintosisältö

Tämän reseptin ravintotietoja ei ole saatavilla.

Katso myös nämä

Lisää reseptejä aiheesta

Kuvat:
Food Market Herkku
12.4.2022
|
Päivitetty: 26.9.2025