Internet Explorer -selainta ei enää aktiivisesti tueta. Suosittelemme käyttämään sivustoamme esimerkiksi Google Chrome tai Mozilla Firefox -selaimilla.

Grillatut pekoniperunat

Fork and knife
4 Annosta
Fork and knife
4 Annosta

Ainekset

170 g
(1 pkt) pekonia
1 kpl
valkosipulinkynsi
600 g
(12 kpl) keitettyä varhaisperunaa
4 kpl
retiisiä
1 kpl
kesäsipuli varsineen
1/4 tl
suolaa
1/4 tl
rouhittua mustapippuria
1 dl
raastettua parmesaania
3 rkl
hienonnettua ruohosipulia tai lehtipersiljaa
1 dl
valkosipulimajoneesia

Reseptin ainekset Food Market Herkusta

Valmistus

1

Kuutioi pekoni. Kuori valkosipuli. Litistä perunoita kevyesti siten, että niiden rakenne menee rikki.

2

Paista pekoni kypsäksi keskilämmöllä muurikassa tai pannulla. Siirrä pekonit hetkeksi sivuun. Älä poista pannuun irronnutta rasvaa. Laita valkosipulinkynsi ja perunat pannulle. Paista perunoihin kaunis väri ja rapea pinta. Lisää tarvittaessa hieman öljyä.

3

Jaa perunat lautasille tai laita tarjoiluvadille. Viipaloi retiisit ja kesäsipuli. Ripottele ne perunoiden päälle. Mausta suolalla ja pippurilla. Viimeistele pekonilla, parmesaaniraasteella ja yrtillä. Tarjoa valkosipulimajoneesin kanssa.

Miltä maistui?
Kuvat:
Food Market Herkku
Julkaistu: 25.2.2020
|
Muokattu: 12.4.2022

Ravintosisältö

Ravintosisältö

Tämän reseptin ravintotietoja ei ole saatavilla.

Tämäkin resepti on suunniteltu hyvinvointiasi ajatellen.