Sekoita marinadin ainekset keskenään ja lisää lihakuutioiden joukkoon.
Leikkaa patonki siivuiksi, öljyä siivujen pinta ja hiero leipien pintaa puolikkaalla valkosipulin kynnellä.
Kokoa grillivartaat lihapaloista, bruchettasiivuista, kirsikkatomaateista, marinoiduista valkosipulinkynsistä ja keitetyistä uusista perunoista.
Grillaa vartaita noin 5 minuuttia molemmin puolin, valele lihoja jäljelle jääneellä marinadilla ja mausta vartaat ripauksella suolaa. Tarjoile grillivartaat Kulman Keittiön melonisalaatin kera.
Maistuvimmat reseptit Turusta löytyvät kulman keittiöstä. Katso kaikki!
Tämäkin resepti on suunniteltu hyvinvointiasi ajatellen.
Annos
100g
420
1760
26,8 g
3,3 g
18,0 g
0,5 g
1,5 g
25,5 g
4,9 g
Ravintotiedot ovat suuntaa antavia. Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle, tarkista tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.
Ravintolaskelmassa ei huomioitu:
1 tl sokeria,
1 rs kirsikkatomaatteja,
0,5 prk marinoituja valkosipulin kynsiä.
Lähde: Terveyden ja hyvinvoinnin laitos, Fineli