Hapankaalicoleslaw

Ainekset (5 annosta)

MääräAinesosa
1 kpl(680/650 g) hapankaalia
2 kplporkkanaa
1 kplruukku persiljaa

Kastike

4 - 5 rklmajoneesia
1 rklhunajaa
suolaa ja rouhittua mustapippuria

Valmistus

  1. 1

    Kaada hapankaali lävikköön ja huuhtele vedellä. Anna valua huolella. Voit nostaa painon päälle, jotta suurin osa nesteestä poistuu. Kuori ja raasta porkkanat karkeaksi. Hienonna persilja. Sekoita kastikkeen ainekset keskenään. Nostele kaikki ainekset käännellen sekaisin ja anna maustua viileässä muutaman tunnin ennen tarjoilua.

Ravintosisältö

Tämän reseptin ravintotietoja ei ole saatavilla.

Lisää reseptejä aiheesta

Resepti:
Katri Schröder
Kuvat:
Timo Viljakainen ja Reeta Viljakainen
22.10.2018
|
Päivitetty: 26.9.2025

Samankaltaisia reseptejä