Hapankaalicoleslaw
5 Annosta
|
Nappaa talteen!
| 1 kpl | (680/650 g) hapankaalia |
| 2 kpl | porkkanaa |
| 1 kpl | ruukku persiljaa |
| Kastike | |
|---|---|
| 4 - 5 rkl | majoneesia |
| 1 rkl | hunajaa |
| suolaa ja rouhittua mustapippuria | |
- 1.
Kaada hapankaali lävikköön ja huuhtele vedellä. Anna valua huolella. Voit nostaa painon päälle, jotta suurin osa nesteestä poistuu. Kuori ja raasta porkkanat karkeaksi. Hienonna persilja. Sekoita kastikkeen ainekset keskenään. Nostele kaikki ainekset käännellen sekaisin ja anna maustua viileässä muutaman tunnin ennen tarjoilua.
Hapankaalicoleslaw
Arvostele resepti
5 Annosta
Ainekset (5 annosta)
| Määrä | Ainesosa |
|---|---|
| 1 kpl | (680/650 g) hapankaalia |
| 2 kpl | porkkanaa |
| 1 kpl | ruukku persiljaa |
Kastike | |
| 4 - 5 rkl | majoneesia |
| 1 rkl | hunajaa |
| suolaa ja rouhittua mustapippuria | |
Valmistus
- 1
Kaada hapankaali lävikköön ja huuhtele vedellä. Anna valua huolella. Voit nostaa painon päälle, jotta suurin osa nesteestä poistuu. Kuori ja raasta porkkanat karkeaksi. Hienonna persilja. Sekoita kastikkeen ainekset keskenään. Nostele kaikki ainekset käännellen sekaisin ja anna maustua viileässä muutaman tunnin ennen tarjoilua.
Ravintosisältö
Tämän reseptin ravintotietoja ei ole saatavilla.
Resepti:
Katri Schröder
Kuvat:
Timo Viljakainen ja Reeta Viljakainen
22.10.2018
|Päivitetty: 26.9.2025





























