Internet Explorer -selainta ei enää aktiivisesti tueta. Suosittelemme käyttämään sivustoamme esimerkiksi Google Chrome tai Mozilla Firefox -selaimilla.

Hapankaalicoleslaw

Fork and knife
5 Annosta
Fork and knife
5 Annosta

Ainekset

1 kpl
(680/650 g) hapankaalia
2 kpl
Porkkanaa
1 kpl
Ruukku persiljaa

Kastike

4 - 5 rkl
Majoneesia
1 rkl
Hunajaa
Suolaa ja rouhittua mustapippuria

Reseptin ainekset S-kaupat-verkkokaupasta

Valmistus

1

Kaada hapankaali lävikköön ja huuhtele vedellä. Anna valua huolella. Voit nostaa painon päälle, jotta suurin osa nesteestä poistuu. Kuori ja raasta porkkanat karkeaksi. Hienonna persilja. Sekoita kastikkeen ainekset keskenään. Nostele kaikki ainekset käännellen sekaisin ja anna maustua viileässä muutaman tunnin ennen tarjoilua.

Miltä maistui?
Resepti:
Katri Schröder
Kuvat:
Timo Viljakainen ja Reeta Viljakainen
Julkaistu: 25.10.2010
|
Muokattu: 15.1.2024

Ravintosisältö

Ravintosisältö

Tämän reseptin ravintotietoja ei ole saatavilla.

Tämäkin resepti on suunniteltu hyvinvointiasi ajatellen.