Hedelmäinen porkkanaraastesalaatti | Salaatit | Yhteishyvä
Internet Explorer -selainta ei enää aktiivisesti tueta. Suosittelemme käyttämään sivustoamme esimerkiksi Google Chrome tai Mozilla Firefox -selaimilla.
???

Hedelmäinen porkkanaraastesalaatti

Fork and knife
4 Annosta
Fork and knife
4 Annosta

Ainekset

300 g
Porkkanoita
2 kpl
Säilykepersikan puolikasta
1 kpl
Appelsiini
Suolaa
2 rkl
Hienonnettua ruohosipulia

Reseptin ainekset S-ryhmän kaupoista

Valmistus

1

Kuori ja raasta porkkanat hienoksi raasteeksi. Pilko persikat. Kuori ja leikkaa appelsiinit kalvottomiksi lohkoiksi. Paloittele lohkot. Sekoita ainekset kulhossa ja mausta suolalla ja hienonnetulla ruohosipulilla.

Resepti:
Katri Schröder
Kuvat:
Laura Riihelä
Julkaistu: 18.2.2013
Muokattu: 31.8.2020

Ravintosisältö

Ravintosisältö

Huom! Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle kannattaa aina tarkistaa tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.

Yksi annos

Koko resepti

243

58

0,3 g

11,3 g

11,0 g

3,0 g

0,8 g

0,1 g

Ravintolaskelmassa ei huomioitu:

Suolaa.

Lähde: Terveyden ja hyvinvoinnin laitos, Fineli